طرز تهیه پای توت فرنگی

دوست دارید خوشمزه ترین پای توت فرنگی درست کنید؟ با من همراه باشید با راحت ترین طرز تهیه پای توت فرنگی در آپ کوک

پای آناناس، پای انار و پای سیب در پست های قبلی درست کردیم و حالا بریم برای طرز تهیه پای توت فرنگی خوشمزه

طرز تهیه پای توت فرنگی

آرد یک و یک چهارم پیمانه
کره سرد خورد شده ۱۰۰گرم
آب سرد ۴تا ۶قاشق
نمک کمی
شکر یک و یک دوم قاشق چایخوری
مواد میانی
میوه به اندازه دلخواه
نشاسته ذرت یک قاشق مربا خوری
شکر یک چهارم پیمانه
کره آب شده ۲قاشق غذا خوری
آرد نمک و شکر رو با هم مخلوط کنید کره سرد رو بهش اضافه کنید و با پشت چنگال مواد رو مخلوط کنید بعد آب سرد رو اضافه کنید و به کمک نوک انگشتاتون مخلوط کنید کره نباید با گرمای دستتون آب بشه ..احتیاج به مخلوط زیاد نداره ..خمیر رو داخل ی کیسه حدود نیم ساعت قرار بدین ..دمای فر رو با ۲۰۰درجه سانتی گراد گرم کنید..کره آب شده شکر و نشاسته رو مخلوط کنید و میوه ها رو بهش اضافه کنید یک مقدار هم بزنین..خمیر رو از یخچال دربیارین و با کمک وردنه روی کاغذ نچسب باز کنید مواد میانی رو داخل خمیر بریزید از دیوارها باید فاصله داشته باشه بعد دیواره ها رو به داخل برگردونین و روی کل گلت مقدار کمی شکر بپاشین و حدود ۴۰الی ۴۵دقیقه در فر بزارین …مزه اش محشره

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پای گردو

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.