طرز تهیه پای انار

طرز تهیه پای انار با آپ کوک اگه دوست دارید که یک پای خوشمزه درست کنید با من همراه باشید.

پای ها از جمله پر طرفداری ترین چیز ها در ایران هستند مثلا: پای گردو و پای سیب اگر دوست دارید که به راحتی پای انار رو هم درست کنید با من همراه باشید با کامل ترین راهنمای تهیه پای انار.

طرز تهیه پای انار

مواد لازم برای تهیه کیک پای انار معرکه:
آرد سفید: ۱۶۰گرم تقریبا ۱ و یک سوم لیوان دسته دار
تخم مرغ: ۲ عدد
کره: ۵۰ گرم
روغن مایع: ۳۰ گرم تقریبا ۴ قاشق غذاخوری شکر: دو سوم لیوان
وانیل شکری: نصف قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری سرپر
شیر یا ماست: یک سوم لیوان دسته دار
.
این میزان مواد برای ۶ نفر در یه قالب ۲۴ سانت گرد به ارتفاع حداقل ۲.۵ سانت کافیه.
.
مواد لازم برای رویه کیک پای انار آب لبو:
۲ تا ۴ قاشق غذاخوری می‌توانید بجای آب لبو از دو قاشق غذاخوری پودر ژله انار استفاده کنید. در اینصورت میزان شکر را از دو قاشق به یک قاشق کم کنید. و آبلیمو را حذف کنید.
.
نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
آب: نصف فنجان
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۱ قاشق غذا خوری
انار دانه شده: ۱ نیم کاسه کوچک
دارچین: یک سر قاشق چای خوری
خامه: یک قاشق غذاخوری (دلخواه)

سلام دوستای عزیزم حالتون خوبه؟؟ دستور یه تارت خوشمزه شکلاتی آوردم واستون که واسه شب یلدا خیلی مناسبه و همچنین مواد اولیش براحتی در دسترسه…درست کنید کیفشو ببریدمواد لازم:
بیسکویت پتی بور ۲ بسته
کره ۱۳۰ گرم
خامه‏ صبحانه ۲۰۰ گرم
شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم
انار دان شده به مقدار لازم طرز تهیه:
۱- دو بسته ۱۳۰ گرمی بیسکوییت پتی بور شکلاتی یا ساده رو پودر کرده.
۲- ۱۳۰ گرم کره رو ذوب کنید
۳- بعد کره ذوب شده رو به بیسکویت پودر شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
۴- برای داشتن کراست تیره تر میتونید پودر کاکائو اضافه کنید یا طبق سلیقه پودر کاکائو رو حذف کنید‌.
۵- حالا مخلوط بیسکوییت و کره رو داخل قالب تارت بریزید(قالب تارت بهتره کف متحرک داشته باشه )کف و دیواره رو خوب پرس کنید و قالب را در یخچال قرار دهید تا کاملا کراست سفت و سرد بشه(۴۵ دقیقه)…
۶- ۲۰۰ گرم شکلات رو تکه تکه کنید (درصد شکلات به ذائقه شما بستگی دارد)
۷- ۱ بسته خامه صبحانه ۲۰۰ گرمی را در کاسه ریخته و گرمش کنید سپس شکلات خرد شده را در خامه داغ بریزید و هم بزنید تا کاملا ذوب و یکدست بشه.
۸- قالب تارت رو از یخچال دربیارید و با شکلات داخل تارت رو پر کنید و برای ۱۵ دقیقه داخل یخچال قرار دهید
۹- اگر بیشتر از ۱۵ دقیقه تارت توی یخچال بمونه شکلات خیلی سفت میشه و دانه های انار روی شکلات نمیچسبن حالا دانه های انار رو روی تارت ریخته و برای حداقل ۴ ساعت در یخچال بگذارید
۱۰- یک ربع قبل سرو تارت رو از یخچال خارج کنید تا راحت اسلایس شود.
موادش رو با ذائقه خودتون میتونید تغییر بدید… نوش جونتون

امیدوارم دوست داشته باشید

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.