طرز تهیه نان همبرگر

همه مواد خمیر را – با دست ، همزن یا دستگاه نان – مخلوط کرده و ورز دهید تا خمیری نرم و نرم بدست آید.

روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید 1 تا 2 ساعت یا تا زمانی که فله تقریباً دو برابر شود ، روی آن بپزد.

به آرامی خمیر را خالی کنید ، و آن را به 8 قطعه تقسیم کنید. هر قطعه را به شکل یک توپ گرد در آورید. نان ها را روی یک ورق پخت که کمی چرب شده یا روی پوست آن چیده شده قرار دهید ، روی آن را بپوشانید و بگذارید حدود یک ساعت بلند شود تا کاملاً پف کند.

نانها را با حدود نیمی از کره ذوب شده مسواک بزنید.

تکنیک خود را کامل کنید
نان های همبرگر خانگی با دانه هایی که روی یک قفسه خنک می شوند ، قرار دارند
وبلاگ
نان های همبرگر خانگی
توسط KYE AMEDEN

نان ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 375 درجه فارنهایت به مدت 15 تا 18 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. آنها را از اجاق برداشته ، با کره ذوب شده باقی مانده مسواک بزنید. این باعث می شود نان ها پوسته ای ساطوری و کره ای داشته باشند.

نان ها را روی یک رک خنک کنید.

نکاتی از نانوایان ما
برای نان های کمی کوچکتر ، خمیر را به جای 8 قطعه به 12 قطعه تقسیم کنید ، نان ها را به جای 15 تا 18 دقیقه به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید. و “نان های کشویی” – قطر حدود 3 “چطور؟ خمیر را به 24 قطعه تقسیم کنید و به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید.
هنگام تهیه هر چیز با مخمر ، از جمله این رول ها ، بگذارید خمیر به حدی برسد که دستورالعمل دستورالعمل آن گفته باشد ، به عنوان مثال ، “بگذارید خمیر بلند شود تا فله دو برابر شود.” افزایش زمان فقط یک راهنما است. متغیرهای زیادی در پخت مخمر وجود دارد (نحوه ورز دادن خمیر ؛ چه نوع مخمری که استفاده می کنید) به طوری که نمی توان گفت که خمیر نان همیشه و در مدت زمان خاصی دو برابر می شود.
روش آسان دیگر برای شکل دادن نان ، علاوه بر غلتاندن آنها به گلوله و صاف کردن؟ خمیر را به آرامی خنک کنید و آن را به صورت یک کنده 8 “صاف در بیاورید. مثلثی که نان دارچین را برش می زنید ، آن را برش بزنید. هر برش را به آرامی به صورت دایره بکشید.
مسواک زدن نان ها با کره ذوب شده پوسته ای طلایی سبک و ملایم به آنها می دهد. مسواک زدن با شستشوی سفید تخم مرغ (1 سفیده تخم مرغ زده شده با 1/4 فنجان آب) پوسته براق و تیره تری به آنها می دهد. برای نان های دانه دار ، با شستشوی تخم مرغ مسواک بزنید. باعث می شود بذرها بچسبند. و در صورت تمایل زرده اضافی را به خمیر اضافه کنید ، و رنگ سفید را برای شستشو رزرو کنید.
برای تهیه این نان ها با استفاده از تابه نان همبرگر ما: خمیر را به شش قطعه تقسیم کنید (اگر مقیاس آشپزخانه دارید هر قطعه حدود 4/2 اونس وزن دارد) ، و آنها را به شکل گلوله در آورید. گلوله ها را درون چاه های قابلمه نان همبرگر که کمی چرب شده اند ، قرار دهید و آنها را به آرامی با دست فشار دهید تا ته چاه ها پر شود یا تا عرض آنها تقریباً 3/2 “تا 4” باشد. طبق دستورالعمل ، طبق دستورالعمل پیش بروید.
به مارتین فیلیپ و خانواده اش نانوائی ملک آرتور بپیوندید زیرا آنها با هم نانهای برگر زیبا را پختند ، شروع به پایان دادن. (و خمیر را به رول های دارچین آب دهان تبدیل کنید!) اکنون مارتین بیک را در خانه تماشا کنید – Burger Buns & Cinnamon Rolls.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.