دسته‌بندی نشده

طرز تهیه نان شیر

تا حالا شده به این فکر کنی خودتم نون بپزی؟
تا حالا شده دلت بخواد نون پختنو یاد بگیری؟
الان بهت یاد میدم تا آخر این پست با من باش.
سلام سلام کدبانوهای گلم
امروز اومدیم با یه آموزش خفن پخت نان شیر

نان شیر مثل: نان برنجی، نان شیرمال، نان خرمایی و نان شیر عسلی پر طرفدار ترین نان ها در ایران هست.
نان شیر
مواد لازم:
‌‎آرد فانتزی ۳۷۵ گرم
‌‎مایه خمیر فوری ۴ گرم
‌‎شیر پرچرب ۲۵۰ تا ۲۷۵ گرم
‌‎شکر دانه ریز ۴۵ گرم
‌‎نمک ۴ گرم ‌‎
کره ۳۰ گرم

حالا اینارو چیکارشون کنم؟

طرز تهیه ‌‎۲۵۰ گرم از شیر به دمای محیط رسیده و مایه خمیر و شکر و با هم مخلوط کنید و سپس آرد و‌ نمک رو اضافه کنید و ورز دهید و کره را اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید و ۲۵ گرم باقی مانده ی شیر رو هم کم کم اضافه کنید و نهایتا ۱۵ دقیقه ورز دهید تا یک خمیر کاملا نرم و لطیف داشته باشید، کمی چسبندگی در خمیر اشکالی ندارد، سپس خمیر رو ، روی سطح کار که کمی چرب کردید ،طبق کلیپم چند باری بکوبید و تا بزنید و یک چانه ی گرد کنید و داخل کاسه ی چرب شده با درپوش به مدت یکساعت استراحت دهید،

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه مربای انجیر

آخیش تو این یه ساعت یه چایی بخوریم بعد بریم ادامه آموزشمون

سپس خمیرو به چانه های کوچک تقسیم کنید (من خمیرمو به ۹ چانه ی ۸۰ گرمی تقسیم کردم) و در قالب مربع سایز ۲۴ که چرب کردم گذاشتم، سطح چانه هارو‌ کمی چرب کنید و با کیسه ی فریزر بپوشانید و دوباره یکساعت و نیم تا یکساعت و چهل و پنج دقیقه استراحت دهید تا خمیرها دو و نیم برابر شوند، از لحاظ ظاهری اصالت این نان به این شکل است که روی خمیرهارو قبل از گذاشتن داخل فر کمی آرد می پاشند. سپس داخل فر از قبل داغ شده با دمای ۱۷۰ تا ۱۸۰ بگذارید. به مدت ۱۷ تا ۲۰ دقیقه، این نان نیازی نیست خیلی رنگ بگیرد، همینکه در این زمان پخت و کمی رنگ گرفت از فر و قالب خارج کنید و روی توری خنک بگذارید تا خنک شود.
‌‎*کیفیت آرد در نتیجه ی این نان تأثیر دارد.
‌‎*حتما از سالم و تازه و فعال بودن مایه خمیرتون مطمئن باشید.
‌‎*خمیر این نان حتما باید خوب و کافی ورز بخورد و کاملاً شبکه ی گلوتنش تشکیل شود.
‌‎*در استراحت آخر، خمیرها حتما باید حداقل دو و نیم برابر شوند،که وقتی آروم دست به خمیر می زنید جای انگشتتون کمی روی خمیر باقی بماند.
‌‎*یک کاسه ی خیلی کوچک آب هم می تونید در فرتون بگذارید.
‌‎*فر من برقی هستش و در ۱۷ دقیقه نانم کاملا پخته شد.دوستانی که فر گازی دارند ده تا پانزده درجه بیشتر از دمایی که من گفتم بذارن، و فرشون رو حداقل ۴۵ دقیقه بگذارند تا کاملا داغ بشه.
‌‎*اگر دوست دارید نانتون بیشتر رنگ بگیره دو دقیقه بیشتر در فر بمونه.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شله زرد بدون گلاب

خوب کدبانوهای گلم نان شما آمادس در کنار عزیزانتون نوش جان کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا