طرز تهیه نان تست

اگر دوست دارید که خوشمزه ترین نان تست عمرتون رو درست کنید با من همراه باشید.

در پست های قبلی باهم نان فوگاس، نان سوخاری، نان ویانا، نان شیر، نان برنجی و نان شیرمال و حالا همراه باشید با طرز تهیه نان تست خوشمزه و جذاب

طرز تهیه نان تست

مواد لازم برای نان تست

آرد سفید یا فانتزی ۳۳۰ گرم
شیر ۱۴۰ تا ۱۸۰ گرم ( این مقدار تقریبی است )
شکر ۱۵ گرم
بهبود دهنده اس ۵۰۰ ۳ گرم
خمیر مایه ۴ گرم
کره ۲۵ گرم
پودر شیر خشک قنادی ۶ گرم
نمک ۳ گرم

🔺️شیر سرد باشه
🔺️بهبود دهنده اس ۵۰۰ لوازم قنادیا دارن
🔺️قالب من ۲۰×۱۰ می باشد
🔺️حتما خمیر مایه سالم باشه و بعد به آرد زده بشه ( تست کنید حتما)
🔺️برای اندازه ها از هایلایت پیمانه ها استفاده کنید
🔺️دمای فر برقی ۱۸۰ درجه
🔺️دمای فر گازی ۱۹۰ تا ۲۰۰ درجه
🔺️مدت زمان پخت: ۲۰ الی ۳۵ دقیقه

 

سلام دوستای عزیزم م امروز براتون طرز تهیه نان تست و قرار دادم امیدوارم لذت ببرید ازش.

مواد لازم:
آب ولرم ۱ پیمانه
شیر ولرم ۱ پیمانه
آرد ۷۲۵ گرم(+۶۴ گرم)
نمک ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۶۰ گرم
کره ۲۰ گرم
خمیر مایه فوری ۲ قاشق غذاخوری سرخالی
شکر ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
مواد لازم برای رومال :
زرده تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
کنجد مقداری
آب ۱ قاشق غذاخوری
نکات:
دوستای گلم اول ۷۲۵ گرم آرد رو بریزید تا خمیر درست شود بعد ۶۴ گرم آرد دیگر را با کره هنگام ورز دادن به خورد خمیر بدید.آرد در حدی بزنید که به دست نچسبد.من ۱۰۰ گرم آرد رو وزن کردم و کنار دستم گذاشتم تقریبا ۶۴ گرم استفاده شد.
خمیر مایه خشک استفاده کردم که احتیاجی به استراحت ندارد و از مغازه ی نان فانتزی تهیه کردم.
مایعات حتما ولرم باشه و سرد نباشه.
تخم مرغ رو ۱ ساعت قبل از یخچال در بیارید که هم دمای محیط بشه.
اگر قالب نان تست نداشتید از یک قالب مستطیل دیواره بلند که در ویدئو هست استفاده کنید.
کره را بگذارید نرم بشه و در چند مرحله موقع ورز دادن به خورد خمیر بدهید.
ابتدا خمیر را ۱ ساعت در ظرف در بسته و در جای گرم بگذارید بعد از اینکه در قالب قرار دادید دوباره ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بگذارید تا کامل پف کند.
در فر یک کاسه آب بگذارید تا بخار کند.
فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.
با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه نان ها را قرار دهید تا خوب بپزد.
این مقدار خمیر برای ۴ عدد نان تست است.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.