طرز تهیه میت لوف

طرز تهیه میت لوف گوشت کلاسیک کلاسیک است که بهترین طعم تا کنون را دارد! این دستور تهیه گوشت خوک آسان است ، با هم نگه داشته می شود ، و بهترین لعاب را در بالا دارد!


برش های گوشتی خرد شده روی سیب زمینی های پوره شده همه را روی یک صفحه سفید بریزید.
میت لوف یکی از شام های کلاسیک و کم اهمیت آمریکایی است. همه دستور العمل پخته گوشت را دارند ، اما ما واقعاً معتقدیم که این به همان خوبی است که به دست می آید. تمام بهترین افزودنی ها را می گیرد و آن را در یک بشقاب گوشتی قرار می دهد که با خوشمزه ترین لعاب در صدر قرار دارد. ما در این دستور العمل گیر کرده ایم ، اما اطمینان حاصل کردیم که بهترین دستورالعمل ممکن را پیدا کرده ایم.
چرا گوشت من از آپارتمان فرو می رود؟
دلایل زیادی می تواند باعث شود که گوشت گاو شما از هم جدا شود. شایع ترین دلیل این است که گوشت گوساله شما مواد اتصال دهنده کافی ندارند. برای کمک به گوشت گاو خود در کنار هم قرار بگیرید ، چیزهایی مانند تخم مرغ و خرده نان ها را اضافه کنید زیرا آنها عناصر اصلی هستند که گوشت را به هم می چسباند. یکی دیگر از دلایلی که ممکن است گوشت گاو شما در حال از بین رفتن باشد ، چاقی بیش از حد آن است.

آیا قرار است در گوشت چرخ گوشتی قرار دهید؟
شیر مایع ترجیحی برای گوشت گاو است ، اما اگر نمی خواهید از آن استفاده کنید ، جایگزین های بسیار خوبی وجود دارد. دلیل افزودن شیر در گوشت گاو این است که خرده های نان را خیس می کند و به رطوبت مورد نیاز رطوبت اضافه می کند. اگر شخصاً مایل به استفاده از شیر نیستید ، می توانید از موجودی کم گوشت گاو سدیم ، موجودی مرغ ، آب یا یک جایگزین شیر غیر لبنی استفاده کنید.

شکل دادن به گوشت در ظرف شیشه ای.

لکه های ضد آب در بالای میت لوف

آیا اشکالی ندارد اگر وعده غذایی من یک یادداشت کوچک است؟
رنگ ظرف گوشت شما به شما نخواهد گفت که آیا این کار انجام شده است یا خوردن آن بی خطر است. برای اینکه بگویید آیا گوشت گاو شما کاملاً پخته شده است و از خوردن آن در امان نیست ، باید دمای داخلی آن را بگیرید. برای اینکه گوشت گاو بی خطر و کاملاً پخته شود ، باید به حداقل دمای داخلی 160 فارنهایت برسد. اگر گوشت گوشت شما فقط کمی صورتی است اما 160 فارنهایت است ، شما آماده غذا هستید.

اگر این دستور غذا را دوست دارید ، ممکن است به برخی از دستور العمل های شام کلاسیک دیگر ما علاقه مند باشید:

گلدان کباب یکشنبه کلاسیک
Cacciatore مرغ مادر
سوپ نودل مرغ
شگفت انگیز ترین لازانیا

فیلم زیر را تماشا کنید که راشل شما را در هر مرحله از این دستور غذا طی کند. گاهی اوقات به داشتن یک تصویر تصویری کمک می کند ، و ما همیشه شما را با نمایش آشپزی ما پوشانده ایم. می توانید مجموعه کاملی از دستور العمل ها را در YouTube ، Facebook Watch یا صفحه Facebook ما پیدا کنید ، یا درست در اینجا در وب سایت ما با دستور العمل های مربوطه خود قرار دهید.

گوشت خرد شده را خرد کرده و روی یک بشقاب سفید قرار می دهیم.
غذای مامان
Meat’s Meatloaf یک ظرف گوشتی کلاسیک است که بهترین طعم تا کنون را دارد! این دستور تهیه گوشت خوک آسان است ، با هم نگه داشته می شود ، و بهترین لعاب را در بالا دارد!

زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان پخت
1 ساعت
زمان کل
1 ساعت 15 دقیقه
نرخ پین را چاپ کنید
وعده ها: 6 وعده
عناصر
2 پوند گوشت گاو بدون چربی
1/2 پیاز سفید تکه
1 فنجان خرده نان خشک
1/2 لیوان شیر
1 عدد تخم مرغ بزرگ
2 قاشق غذاخوری سس ورشستیر
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری ریحان
1 قاشق چایخوری پونه کوهی
1/2 قاشق چایخوری فلفل
1/2 قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز خرد شده
برای لعاب:
سس 1/2 فنجان
2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
1 قاشق غذاخوری سس ورشستیر
متعارف ایالات متحده – متریک
دستورالعمل ها
فر را تا 350 درجه گرم کنید. یک تابه 9×13 را به آرامی چرب کنید.
در یک کاسه بزرگ مخلوط ، گوشت گاو ، پیاز ، خرده نان ، شیر ، تخم مرغ ، سس گچ کنی ، نمک ، ریحان ، پونه کوهی ، فلفل و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید.
گوشت را درون یک تابه شکل دهید و داخل قابلمه آماده قرار دهید. به مدت 45 دقیقه در فر 350 درجه بپزید.
لعاب را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و با هم زدن سس گوجه فرنگی ، شکر قهوه ای و سس گلاب را با هم مخلوط کنید. آن را روی ظرف گوشت داغ بزنید.
دمای فر را تا 400 درجه افزایش دهید و 15 دقیقه دیگر بپزید ، یا تا زمانی که ظرف گوشتی به دمای داخلی 160 درجه فارنهایت برسد.
دوره: DinnerC آشپزخانه: AmericanKeyword: Meatloaf

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.