طرز تهیه مرغ پرتقالی

اگه به من بگین یه غذای مجلسی خاص و خیلی خوشمزه برای فصل زمستون بهمون معرفی کن، حتما اولین غذایی که میاد توی ذهنم مرغ پرتقالیه

طرز تهیه مرغ پرتقالی
یه غذای شیک و مجلسی که مقدار مواد لازمش برای سه نفر هم اینهاست:
مرغ: به مقدار دلخواه
پیاز: یک عدد
آب پرتقال: ۱/۵ لیوان
زعفران دم کرده: ۳ قاشق غذاخوری
کره: ۵۰ گرم
زنجبیل : یک قاشق چایخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
خلال پوست پرتقال: ۲ قاشق غذاخوری
گلاب: به مقدار دلخواه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه
و تخم گشنیز هر کدام: یک قاشق چایخوری
خلال پسته، خلال بادام و زرشک به مقدار دلخواه…
از خلال پوست پرتقالی که توی پست قبلی بهتون یاد دادم چجوری تلخیش رو بگیرید و خشکش کنید هم برای این غذا استفاده کردیم. منتظر استفاده های بعدی مون هم از خلال پوست پرتقال باشید

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.