دسته‌بندی نشده

طرز تهیه مرغ دودی خانگی خوشمزه

طرز تهیه مرغ دودی انواع مختلفی دارد، می‌توانید بال یا سینه یا قسمت‌های دیگر مرغ را به صورت جداگانه دودی کنید. ما در اینجا قصد داریم دودی کردن یک مرغ کامل را به شما یاد بدهیم که بسیار عالی و خوشمزه خواهد شد. روشی که به شما یاد خواهیم داد باعث خواهد شد مرغ شما خشک و سفت نشود.

 

طرز تهیه مرغ دودی

طرز تهیه مرغ دودی خانگی خوشمزه

اولین مرحله در طرز تهیه مرغ دودی این است که بال‌های مرغ را زیر جلوی مرغ قرار دهید. این کار این اطمینان را به شما می‌دهد که بال‌ها در هنگام پخت نخواهند سوخت.

دومین مرحله این است که پاهای مرغ را به هم گره بزنید. اگر پاهای مرغ نزدیک به مرغ باشند، احتمال کمتری برای سوختن دارند، علاوه‌براین، مرغ ظاهر بهتری پیدا می‌کند. اگر سنگدان مرغ را برنداشته‌اید، قبل از پخت آن را بردارید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه لبو

بعد از اینکه پاهای مرغ رو گره زدید، نوبت به مزه‌دار کردن آن می‌رسد. من مرغ رو با ادویه خانگی مزه‌دار می‌کنم که در عرض سه دقیقه می‌تونید این ادویه رو در خونه تهیه کنید.

طرز تهیه ادویه خانگی مخصوص مرغ دودی

  • 2/1 فنجان شکر قهوه‌ای
  • 2 قاشق غذاخوری پاپریکا
  • 1 قاشق غذاخوری پاپریکای دودی
  • 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه
  • 1 قاشق غذاخوری نمک کوشر
  • 1 قاشق غذاخوری پودر سیر
  • یک قاشق غذاخوری پودر خردل
  • 4/1 قاشق چایخوری فلفل هندی
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه اکبر جوجه خانگی همراه با چاشنی مخصوص

طرز تهیه ادویه

  1. همه مواد را با هم مخلوط کنید و در ظرف در بسته‌ای نگه‌داری کنید.
  2. این ادویه را می‌توانید به مدت 3 ماه در یک جای سرد و خشک نگه‌داری کنید.

بعد از اینکه ادویه رو آماده کردید، روی مرغ را با این ادویه بپوشانید.

اگر به اندازه کافی وقت دارید مرغ را بعد از ادویه زدن به مدت 24 ساعت و در آب نمک در یخچال نگه دارید اما این کار ضروری نیست. می‌توانید پوست مرغ را بکنید و بعد ادویه را بزنید.

دستور تهیه

اسموکر را از قبل با دمای 250 درجه فارنهایت گرم کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک گیلاس: متفاوت از همه کیک‌های گیلاس

اگر مرغ را در آب شور قرار داده‌اید آن را بیرون بیاورید.

مرغ را در یک ظرف آلومینیومی قرار دهید و در این مرحله از طرز تهیه پخت ادویه خانگی را روی آن بزنید.

مرغ را در اسموکر قرار دهید و اجازه دهید به مدت 3 و نیم تا 4 و نیم ساعت دودی شود. می‌توانید به کمک ترمومتر ضخیم‌ترین قسمت مرغ را اندازه بگیرید. هر موقع دمای مرغ به 165 درجه سانتی‌گراد رسید مرغ آماده است.

مرغ را از اسموکر بیرون بیاورید و به مدت 10 دقیقه منتظر بمانید تا مرغ کمی سرد شود.

مرغ را در ظرف بکشید و میل کنید.

https://www.dinneratthezoo.com/smoked-chicken-recipe/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *