طرز تهیه مربای پوست نارنج مجلسی

یکی از دلایلی که بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند مربا را خودشان در خانه تهیه کنند این است که مرباهای خانگی بدون افزودنی و نگهدارنده هستند. طرز تهیه مربای پوست نارنج هم یکی از همین مرباهایی است که حتماً باید آن را امتحان کنید.

طرز تهیه مربای پوست نارنج

طرز تهیه مربای پوست نارنج مجلسی

در طرز تهیه مربای پوست نارنج به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

مواد لازم:

  • یک کیلوگرم نارنج
  • 500 گرم شکر
  • 50 میلی‌لیتر آب لیمو
  • 2 لیتر آب
این رو هم درست کن(کلیک کن):   تارت سیب با روغن مایع

 

طرز تهیه

  1. نارنج‌ها را بشویید و پوست نارنج را به آرامی بگیرید. پوست هر نارنح را به 4 یا 5 قسمت تقسیم کنید. هر پوست نارنج را رول کنید و با یک نخ و سوزن پوست نارنج را به هم وصل کنید. در یک تابه، دو لیتر آب بریزید.
  2. آب را روی شعله گاز قرار دهید و وقتی آب به نقطه جوش رسید، پوست نارنج را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه بجوشانید.
  3. برای اینکه تلخی پوست نارنج گرفته شود، به مدت یک شب پوست نارنج را در آب قرار دهید.
  4. روز بعدی، نارنج‌ها را از صافی رد کنید و هر نارنج را کمی فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.
  5. در یک تابه، یک فنجان آب را به شکر اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر در آب حل شود.
  6. پوست نارنج را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا شربت غلیظ شود. با قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا شکر به لبه‌های تابه نچسبد.
  7. در این مرحله از طرز تهیه مربای پوست نارنج، وقتی شربت به غلظت کافی رسید، آب لیمو را اضافه کنید. مواد را هم بزنید، سپس از روی حرارت بردارید.
  8. بعد از اینکه شربت سرد شد، نخ را از نارنج‌ها باز کنید و پوست نارنج‌ها را به همراه شربت داخل شیشه مربا بریزید.
  9. مطمئن باشید که در شیشه را محکم بسته‌ باشید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه آش جو

https://tasteandflavors.com/bousfeir-jam/

 

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.