دسته‌بندی نشده

طرز تهیه قیمه نثار

قیمه نثار خوشمزه و درجه ۱ رو اگه دوست دارید با من درست کنید همراه باشید.

در مطلب های قبلی طرز تهیه والک پلو، پلو بحرینی، زرشک پلو با مرغ، سوتی پلو، گشنیز پلو، کلم پلو و قارچ پلو را باهم داشتیم و در این مطلب باهم می خواهیم یک قیمه نثار خوشمزه و فوق العاده را درست کنیم.

طرز تهیه قیمه نثار

مواد لازم :

پیاز :۱ عدد
گوشت :۵۰۰ گرم
رب گوجه: ۲قاشق غذا خوری
ادویه مرحله اول :ممک فلفل زرد چوبه
زمان پخت مرحله اول ۹۰ دقیقه

آجیل نثار

خلال پسته :۲ قاشق غذا خوری
خلال بادام :۳ قاشق غذا خوری

پوست پرتقال :۲ قاشق غذا خوری

شکر ۱ قاشق غذا خوری

نحوه گرفتن تلخی خلال پرتقال (خلال را ابتدا ۱ ساعت در آب خیس کنید بعد از ۱ ساعت ۳ بار در آب بجوشانید و هر بار ۲۰ دقیقه زمان جوش بدهید و با اب سرد بشویید )

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک خرمالو

ادویه مرحله دو:هل،دارچین زعفران دم شده، و ۲ قاشق خلال بادام

مدت زمان مرحله دو ۳۰ دقیقه

 

مواد لازم برای گوشت نثار:
پیاز 3عدد
گوشت خورشتی گوسفند یا گوساله 300گرم
ادویه مرحله 1: زردچوبه 1 قاشق چایخوری/فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
آب جوش 2لیوان (اگر تبخیر شد درطی پخت باز اضافه کنید)
ادویه مرحله دوم:پودر هل 1/3قاشق چایخوری/پودر دارچین 1/3قاشق چایخوری/نمک یک ونصف قاشق چایخوری/زعفرون دم کرده 2قاشق غذاخوری
خلال بادام 1قاشق غذاخوری
خلال پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری
نکات پخت گوشت نثار
1) گوشت نثار در دو مرحله پخت میشه . مرحله اول 90دقیقه مرحله دوم زمانی هست که خلال ها رو اضافه میکنیم که زمان مرحله دوم 30دقیقه هست.
2) اگر دوست دارید گوشت نثار تون پر ملات باشه پیاز رو بیشتر کنید.

مواد لازم برای آجیل نثار:
زرشک 4قاشق غذاخوری
خلال بادام 2قاشق غذاخوری
خلال پسته 2قاشق غذا خوری
خلال پوست پرتقال 3قاشق غذاخوری
شکر 1قاشق غذا خوری
گلاب 1قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده 3قاشق غذا خوری
نکات پخت آجیل:
1)به زرشک به صورت دلخواه زعفران دم کرده و شکر می تونید اضافه کنید.
2)5دقیقه با حرارت ملایم آجیل رو تفت بدید کافیه.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه حمص و چند ترفند مهم در مورد آن

 

یه غذای خفن ،معرکه خوشمزه ک از غذاهای معروف قزوینه

مواد لازم حدودا برای ۳ نفر :

گوشت قیمه ای ۳۰۰_۴۰۰ گرم
پیاز متوسط یک عدد
ادویه به میزان لازم
رب دو قاشق
خلال پسته ۱/۲ پیمانه
خلال بادام ۱/۲ پیمانه
خلال پوست پرتقال ۱/۳ پیمانه
زرشک ۱/۳ پیمانه
گلاب ،پودر دارچین،پودر هل،زعفران به میزان لازم
.
.
.
و در نهایت برنج ک این میزان برای دو تا ۳ پیمانه برنجه
.
.
.
پیاز را نگینی خورد میکنیم و با حرارت متوسط و کمی روغن سرخ میکنیم تا کاراملی شود سپس گوشت را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا رنگ گوشت تغییر کند بعد از آن ادویه های مورد نظر مثل نمک ،فلفل،زردچوبه و‌پودر سیر را اضافه میکنیم و تفت میدهیم کمی ک تفت خورد رب را اضافه میکنیم و حدودا ۲ تا ۳ دقیقه تفت میدهیم و بعد آب جوش اضافه کرده و حدود نیم ساعت (اگه از زودپز استفاده میکنید )میگذاریم تا گوشت بپزد و کاملا جا بیفتد و اصطلاحا به شیره بیفتد یعنی غلیظ و شبیه ب سس شود

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پیتزا بادمجان با قارچ

مرحله ی بعد خلال پوست پرتقال را ۳ بار در آب جوش ریخته و الکش میکنیم تا تلخی آن گرفته شود و بعد زرشک و پوست پرتقال را با شکر سرخ میکنیم و باد خلال پسته و بادام را به آن اضافه میکنیم و در نهایت کمی پودر هل و دارچین و کمی زعفران آب کرده و‌گلاب به این مواد اضافه میکنیم تا عطر ‌و بوی خوبی به آن بدهیم

برنج را آبکش و دم میکنیم و در دیس میکشم و با سلیقه ی خودمان با گوشت و مواد خلالی تزیین میکنیم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا