دسته‌بندی نشده

طرز تهیه قیساوا یک صبحانه کامل و مقوی

طرز تهیه قیساوا یکی از صبحانه‌های مشهور در بین استان‌های آذری زبان است. قیساوا ترکیبی از خرما، گردو و تخم‌مرغ است که واقعاً مثل بمب انرژی عمل می‌کن مخصوصاً در روزهای سرد زمستانی. این غذا با نان و همراه با یک نوشیدنی گرم سرو می‌شود که باعث می‌شود برای شروع روز انرژی لازم را داشته باشید.

 

طرز تهیه قیساوا

طرز تهیه قیساوا یک صبحانه کامل و مقوی

در طرز تهیه قیساوا به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

خرما: یک بسته

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک باقلوایی با شربت عسل

تخم‌مرغ: 2 عدد

پودر گردو: 2 قاشق غذاخوری

پودر هل: نصف قاشق چایخوری

پودر دارچین: یک هشتم قاشق چایخوری

پودر گل سرخ: نصف قاشق چایخوری

کره: 150 گرم

کنجد و پسته: برای تزیین

 

دستور تهیه

در طرز تهیه قیساوا که بسیار خوشمزه است، اول باید خرما را آماده کنید. ابتدا پوست خرما را به دقت بگیرید.

حالا هسته‌ خرماها را دربیاورید و خرمای پوست گرفته شده را در یک تابه بریزید و تقریباً نصف لیوان آب به آن اضافه کنید. سپس، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و گهگاهی خرماها را با یک قاشق یا چنگال له کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   کیک سالگرد ازدواج

در این مرحله از طرز تهیه قیساوا، تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید.

حالا ماهیتابه را روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید. کره را که در ماهیتابه بریزید و اجازه دهید کره ذوب شود. خرماهای له شده را که پخته شده‌اند به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه مربای زردک

سپس، پودر گردو، پودر هل، پودر دارچین و پودر گل رز را به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد مخلوط شوند.

بعد از اینکه همه مواد قیساوا را مخلوط کردید، تخم‌مرغ‌های هم زده شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تخم‌مرغ در قیساوا بپزد.

قیساوای شما آماده است!

cookplans – Qisava

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *