دسته‌ها
دسته‌بندی نشده

طرز تهیه فالوده شیرازی

با ما همراه باشید با کامل ترین طرز تهیه فالوده شیرازی

طرز تهیه فالوده شیرازی خوشمزه

مواد لازم برای شربت فالوده
آب ۴ لیوان
شکر ۲/۵ لیوان
گلاب ۵ قاشق غذاخوری
هل چند عدد
رشته فالوده یک بسته
آب و شکر را روی حرارت میزاریم تا شکر کاملا حل شه،چند تا دونه هل میریزیم بهتره شکر هم نزنیم و با شعله ملایم آرام حل شه،شکر حل شد گلاب اضافه میکنیم ومیزاریم حسابی سرد شه،
بعذچد داخل یه ظرف فلزی میریزیم (من داخل استیل ریختم)فریزر میزاریم به مدت ۱۲ ساعت بمونه .بعد این تایم یخی و برفی میشه و رنگش سفید میشه
در مقدار مواد شربت خیلی دقت کنید اگه کم زیاد بشه شربت یخ نمیزنه یا خوب نمیشه
ظرف حتما باید فلزی باشه

یک بسته رشته فالوده از لوازم قنادی ها تهیه کنید .قابلمه آب بزارید جوش بیاد بعد رشته از وسط نصف کنید داخل قابلمه بریزید .اگه میخواین رشته هاتون بلند باشه نصف نکنید .
دقت کنید زمان پخت ۵ الی ۷ دقیقه است اگه زود بردارید سفت و لاستیکی میشه اگه دیر بردارید خمیر میشه بعد با آب سرد آب کشی میکنیم و میزاریم آبش بره .
شربت از فریز در میاریم با قاشق یا چنگال پوره میکنیم (شربت خیلی نرم لطیف و یخی میشه)پوره که کردیم داخل یه ظرف فلزی دیگه ته ظرف شربت پوره شده میریزیم روش کنی رشته فالوده میریزیم روی رشته شربت پوره شده میزاریم تا آخر این کار انجام میدیم تا مواد تموم شه،بعد ۱۵ دقیقه دیگه فریزر میزاریم .
بعد از فریز در میاریم و کمی مخلوط میکنیم .رشته ها حسابی سفید شدن و ترد ترد هستند آماده سرو
برای سرو به دلخواه از شربت و لیمو تازه استفاده کنید به دلخواه عرق بهار نارنج یا عرق بیدمشک بریزید که عالی میشه
نوش جونتون درست کنید لذت ببرید
این مقدار مواد برای یک بسته کامل رشته هستش .
این مقدار مواد برای ۱۰ نفر کافیه .

 

@dorcake_cookie

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *