علت خوابیدن پف کیک

اگر دوست دارید که به صورت کامل یاد بگیرید که چرا خوابیدن پف کیک به وجود میاد با من همراه باشید با کامل ترین راهنمای پف کیک در آپ کوک

دلیل اولی که پف کیک می خوابه از تخم مرغ تازه استفاده نکردید حتما قبل از درست کردن کیک به تاریخ مصرف تخم مرغ ها دقت کنید و 2 تا 3 ساعت قبل از این که تخم مرغ ها رو استفاده کنید بزارید از یخچال بیرون که با دما بیرون یکی بشه.

دلیل دومی که ممکنه به وجود بیاد مایعات مواد کیک ممکنه کم باشه یا زیاد باشه کلا مواد کیک نباید خیلی غلیظ  و یا خیلی رقیق باشه از مواد اولیه هایی که گفتیم توی متن حتما دقیق استفاده کنید.

دمای فرتون مناسب نبود. یکی از دلایلی که به وجود میاد این که ممکنه دمای فرتون اوکی نباشه اولش پف می کنه و به مرور می خوابه

فر رو آماده سازی نکردید نیم ساعت قبل از این که شروع به درست کردن کیک کنید باید فر رو روشن کنید

ظرف رو بیش از حد چرب کردید

بکینگ پودر رو هم مثل تخم مرغ تاریخش رو چک کنید و اگه اوکی بود یا زیاد ریختید یا کم

اندازه قالب هم مهمه ممکنه اندازه قالبتون مناسب نباشه

کره رو هم باید حتما اندازه بریزید

مواد رو هم بیش از حد بهم نزنید.

 

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.