طرز تهیه شیرینی کشمشی

عاشق شیرینی کشمشی هستم همیشه آماده میخریدم ولی دو دلیل بود که اذیتم میکردم یکی اینکه شیرینی کشیمشی های بازاری خیلی کشمش کمی میریزن و دوم اینکه همیشه شیرینیش خشکه. به همین دلیل تصمیم گرفتم خودم یاد بگیرم و درست کنم توصیه میکنم به اونایی که دوست دارن درست کنن چون فوق العاده راحته و خیلی خوشمزه میشه از نظر اقتصادی هم به صرفه هست .

طرز تهیه شیرینی کشمشی
مواد مورد نیاز:
آدر ۲۰۰ گرم
کشمش ۱۰۰ گرم
کره یا روغن حیوانی جامد ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر یا پودر قند ۱۵۰ گرم
ماست ۱۰۰ یا ۱۵۰ گرم
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
زعفران (اختیاری) به مقدار لازم
۱۵۰ گرم کره را دو ساعت در دمای اتاق میگذاریم تا نرم شود سپس با شکر مخلوط میکنیم و هم میزنیم بعد دو عدد تخم مرغ اضافه میکنیم و هم میزنیم
وقتی مخلوط یک دست شو ماست و زعفران و وانیل اضافه میکنیم
در این مرحله آردی را که قبلا با بکینگ پودر دو بار الک کرده ایم کم کم اضافه میکنیم و در آخر کشمش را اضافه میکنیم
کاغذ روغنی کف سینی پهن میکنیم و از مایه شیرینی به اندازه گردو میریزیم و با قاشق صافش میکنیم
سینی را در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه می گذاریم (چند بار بهش سر بزنید و با خلال دندون تست کنید) مواظب باشید نسوزه یا زیادی خشک نشه
وقتی شیرینی ها پخته شد حتما از فر در بیارید نگذارید داخل فر بمونه وگرنه خشک میشه . شیرینی های پخته شده رو ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک بشه بعد از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف بچینید

 

از اونجایی که شبها بلنده و هوا سرد درست کردن شیرینی و خوردنش با یه چای داغ و تماشای زیبایی پاییز از پشت پنجره خیلی می چسبه
امیدوارم این شیرینی خوشمزه و البته ساده رو درست کنید و در کنار عزیزانتون از خوردنش لذت ببرید
مواد لازم:
آرد سفید ۱۲۵ گرم
روغن جامد ۵۰ گرم که به جای اون می تونین از کره به دمای محیط رسیده هم استفاده کنید
پودر شکر ۹۰ گرم
روغن مایع ۱ ق س
وانیل ۱/۸ ق م
تخم مرغ ۱ عدد
کشمش پلویی ۵۰ گرم
روغن‌ها و پودر شکر رو با دور متوسط همزن به مدت ۳دقیقه بزنید، تخم مرغ و وانیل رو در حد مخلوط شدن اضافه کنید البته اگر می خواهید شیرینیتون نرم تر باشه تخم مرغ رو بیشتر بزنید
دو قاشق از ارد رو بردارید و مابقی ارد رو با کشمش مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید در صورتی که موادتون شل بود بقیه ارد رو هم اضافه کنید
کف سینی فر رو کاغذ روغنی پهن کنید و با قاشق یا قیف بدون ماسوره مواد شیرینی رو با فاصله روی سینی قرار بدید
فر رو از قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید، البته اگر فر برقی دارید با دمای ۱۶۵ درجه همراه با فن گرم کنید و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید
اجازه دهید شیرینی از داغی بیفتد بعد از کاغذ جدا کنید و ولرم داخل ظرف در دار بزارید تا نرم بمونه
نوش جونتون

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.