طرز تهیه شیرینی لطیفه

شیرینی لطیفه، همونقدر که لطیف و نازک و تو دهن آب بشو هست، یه کوچولو قلق داره که اگه رعایتش کنی، بسیار عالی و راحت میتونی خونه درست کنید

در پست های قبلی باهم  شیرینی پادرازی، شیرینی ونیزی، شیرینی کنجدی، شیرینی بهشتی، شیرینی الماسی، شیرینی زبان را باهم داشتیم با من همراه باشید با طرز تهیه شیرینی لطیفه

طرز تهیه شیرینی لطیفه

شیرینی لطیفه

مواد لازم:
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
زرده تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۱۲۵ گرم (حتما دانه ریز باشه)
وانیل ۱/۴ ق چ
آرد قنادی ۱۸۵ گرم
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ
پودر قند به میزان لازم
خامه قنادی فرم گرفته ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
پودر پسته به مقدار لازم

دمای پخت فر برقی: ۱۷۵ تا ۱۸۰ درجه
دمای فر گازی: ۱۹۰ درجه
زمان پخت: ۸ الی ۱۰ دقیقه

نکات

یادتون باشه حتما این نکات رو رعایت کنید، چون در کیفیت نهایی شیرینیتون خیلی تأثیر داره.
*سفیده تخم مرغ رو بعد از فرم گرفتن، بیشتر نزنید وگرنه شیرینی سفت میشه.
*بعد از اضافه کردن زرده حتما به مدت ۴ الی ۵ دقیقه با دور تند هم بزنید.
*وقتی ارد رو الک میکنید، مواد بیش از حد هم نخوره چون شیرینی سفت میشه. کافیه آرد جذب بشه و مواد یکدست بشه.
*فر حتما از قبل گرم شده باشه.
*رنگ شیرینی حین پخت کمی تغییر میکند.
*بعد از پخت حتما اجازه بدید روی سینی کمی خنک بشه بعد با کاردک جدا کنید، اگر داغ باشه میچسبه.
*از کاغد روغنی یا نسوز یا سیلپد برای کف سینی استفاده کنید، نیازی نیست روی کاغذ روغنی چرب شود.
* روی کاغذ روغنی میتوانید دایره های یک اندازه کشید برعکس کنید داخل سینی فر بندازید و به عنوان الگو برای ماسوره زدن زدن استفاده کنید
*اجازه بدید شیرینی ها کاملا خنک بشه بعد خامه بزنید.
* بعد از خامه زدن چند ساعت داخل یخچال بماند، بعد سرو کنید.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.