طرز تهیه سوپ قارچ

سوپ قارچ یکی از راحت ترین و البته خوشمزه ترین سوپ هایی هست که می توانید به راحتی در خانه درست کنید با من در آپ کوک همراه باشید با کامل ترین راهنمای تهیه سوپ قارچ 

سوپ قارچ

مواد لازم :
250 گرم قارچ
1 عدد هویج کوچک
فلفل دلمه ای 1 عدد
1 عدد فلفل سبز
پیاز 1 عدد
1-2 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری کره
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
4.5 تا 5 لیوان آب گرم
1 فنجان شیر گرم
دو عدد شوید یا جعفری
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه سبزیجات (اختیاری)

 

طرز تهیه:
هویج ، فلفل دلمه ، فلفل سبز ، پیاز و سیر را به مکعب های بسیار کوچک خرد کنید. قارچ ها ریز خرد شده اند. روغن زیتون و کره را در قابلمه ای مناسب بریزید و ذوب کنید. پیاز و سیر را اضافه کرده و 1 دقیقه تفت دهید. سپس هویج های خرد شده را اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه تفت دهید. قارچ را اضافه کرده و 2-3 دقیقه تفت دهید. در آخر ، فلفل ها را اضافه کرده و نیم دقیقه با هم تفت دهید. آرد را اضافه کرده و با سبزیجات به مدت 1 دقیقه سرخ کنید. سپس آب جوش را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه می پزیم ، گاهی اوقات هم می زنیم. در پایان زمان ، قسمت پایین اجاق گاز کمی روشن می شود ، 1 لیوان شیر گرم ، نمک و فلفل اضافه می شود. خوب مخلوط شده و به جوش می آید. شوید را آخر اضافه کرده و از روی اجاق بردارید. بعد از 10 دقیقه استراحت ، سوپ شما آمادس.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه فیله مرغ استریپس

طرز تهیه دوم سوپ قارچ خوشمزه

جو‌پوست کنده :۲۰۰گرم
پیاز:۱عدد متوسط
هویج:۱عددمتوسط
مرغ:نصف یه سینه مرغ
اب :دولیتر
قارچ:من ۸تا زدم چون بیشتر دوست ندارم خواستید بیشتر اضافه کنید
کره:۲۰گرم
شیر:۲لیتر
خامه۳ق غ
جعفری گشنیز خرد شده:یه مشت کوچک
نمک فلفل زردچوبه :به میزان لازم
ابتدا پیاز داغ درست میکنیم و جو رو اضافه میکنیم به همره زردچوبه و بعد رو اضافه میکنیم و میذاریم دوساعت با شعله ملایم بپزه بعد مرغ رو میذاریم داخل سوپ و یک ساعت و نیم دیگه زمان میدیم تا مرغ کامل بپزه بعد مرغ رو از سوپ خارج میکنیم و ریش ریشش میکنیم و دوباره به سوپ اضافه میکنیم به همرا ه هویج رنده شده قارچها رو ریز خرد میکنیم و با کره تفت میدیم و به سوپ اضافه میکنیم
شیر رو میزاریم بجوشه بعد به سوپ اضافه میکنیم یه ساعت زمان میدیم تت سوپ جا بیافته بعد خامه رو با کمی از سوپ رقیق میکنیم و به سوپ اضافه میکنیم به همراه نمک و فلفل و در اخر هم سبزی رو اضافه میکنیم یه ربع زمان میدیم تت سوپ جا بیافته
هر وقت حس کردید اب سوپ کم شده کم بهش اب اضافه کنید چون لعاب جو از بین میره
با شعله کم کار کنید

این رو هم درست کن(کلیک کن):   کیک بستنی

من برای خوش رنگی کمی زردچوبه میزنم
جو رو چند ساعت خیس کنید من یک شبانه روز خیس میکنم
برای لعاب بیشتر میتونید کمی از جو‌ها که در حال پخته بردارید و با گوشکوب برقی بزنیدیا بریزید داخل مخلوط کن و به سوپ اضافه کنید
برای لعاب بیشتر میتونید دو قاشق ارد رو با قارچها تفت بدید و به سوپ اضافه کنید
من فقط از ترکیب جعفری و گشنیز برای سو‌ استفاده میکنم
خامه رو حذف نکنید خیلی خوشمزه میکنه سوپ رو
شیر رو حتما بجوشونید بعد به سوپ اضافه کنید که تغییر دما باعث

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه خورش نخود

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.