طرز تهیه سس هلندی

سس هلندی:
امروز می خوایم طرز تهیه سس هلندی رو بهتون یاد بدیم. سس هلندی یکی از معروف ترین سس های هلنده که با سبزیجات، گوشت، مرغ و استیک سرو میشه.

طرز تهیه سس هلندی

مواد لازم:

زرده تخم مرغ 2 عدد
کره 140 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
آب لیمو تازه 1 قاشق غذاخوری
آب 1-4 قاشق غذاخوری
سرکه (به دلخواه) 1 قاشق چایخوری

طرزتهیه:

۱-قابلمه ای متوسط را انتخاب کنید، داخل آن مقداری آب بریزید، آن را روی شعله متوسط قرار دهید و اجازه دهید آب به جوش بیاید.

۲- بعد از آن که آب جوش آمد، حرارت را کم کنید. روی قابلمه کاسه ای قرار دهید.

۳- ۲ قاشق غذاخوری آب داخل کاسه بریزید و زرده های تخم مرغ را به آن اضافه کنید. زرده های تخم مرغ را با استفاده از همزدن دستی به سرعت و مدام هم بزنید. سپس نمک را به آن ها اضافه کنید

۴- کره را از ۱۵ دقیقه قبل در دمای محیط قرار دهید تا کاملا نرم و حتی آب شود. سپس آن را آرام آرام به تخم مرغ ها اضافه کنید و همچنان به هم زدن مواد با هم ادامه دهید.

۵-  سرکه، فلفل و آب لیمو را به نوبت به سس هلندی اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.

۶- سس را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس آن را روی خوراکی مورد نظر خود بریزید و یا در ظرف خصوص سرو کنید

 

 

سس هلندی مخصوص مرغ و میگو
مواد لازم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
خردل ۱ قاشق سوپخوری
آب نصف پیمانه
کره چهار قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه
ابتدا زرده تخم مرغ و خردل و نمک و فلفل را با همزن بزنید تا یکدست بشه بعدش آب رو بهش اضافه کنین و روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید و بعد کره رو اضافه کنید  در آخر آبلیمو رو بهش اضافه و شعله رو خاموش

 

منبع : Hollandaise Sauce

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.