طرز تهیه رب نارنج

اگر دوست دارید خوشمزه ترین رب نارنج عمرتون رو به راحتی درست کنید با من همراه باشید با طرز تهیه رب نارنج

 

این نارنج های حیاطمون هست 🥰اول نارنج ها رو چیدم بعد شستم روی پارچه ای پهن کردم تا خشک بشن واز وسط پوستشون رو بصورت نواری گرفتم و با یه چاقو از وسط نارنج ها رو تکه کردم‌و با هر وسیله ای که در دسترس دارید آبش رو بگیرید و از صافی رد کنید تا تفاله ها و هسته های نارنج گرفته بشه و بزارید روی حرارت متوسط تا بجوش بیاد وقتی بجوش اومد کفای روش رو بگیرید این کار باعث میشه رب نارنج ما شفاف و خوش رنگ بشه وقتی آب نارنج ما کمی غلیظ شد چند تکه نبات به رب اضافه کنید چونکه خیلی ترش میشه البته به ذائقه تون بستگی داره که چقدر نبات اضافه کنید وقتی غلظت رب ما مثل فرنی داغ باشه غلیظ تر نشه چونکه بعد از خنک شدن غلظتش چند برابر میشه حرارت رو خاموش کنیدو اجازه بدید رب خنک بشه
و در نهایت بریزید داخل شیشه و سرس رو محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید❤️❤️

✅رب نارنج بهترین چاشنی برای مرغ و ماهی و گوشت و… می باشد ♥️
✅امیدوارم آموزش امروز نهایت استفاده رو برده باشید

 

سلام بچه ها _زهره جونت باز اومد با یه آموزش باحال دیگه 😇،چقدرم خودم خودمو تحویل میگیرم🤦‍♀️😅.
ولی جدی جدی آموزش خوبی آوردم براتون ،حرف نداره 😉.

خب سراغ مواد لازم برای تهیه رب نارنج جنوبی خوشمزه ست دلبر😋🍊

مواد لازم :آب نارنج تازه و شیره خرما
به همین راحتی🤷‍♀️.

نحوه درست کردنش رو در فیلم بصورت خیلی ساده و واضح آموزش دادم .همه چی مشخصه ولی بازم اگه جایی سوالی داشتید زیر همین پست بپرسید جواب خواهم داد 🥰فقط تذکر چندتا نکته لازمه که اونا رو بصورت علامت دار براتون مینویسم تا با دقت بخونید و وقتی که خواستید رب نارنج درست کنید به این نکات هم توجه کنید .⤵️⤵️⤵️.

🔴اول از همه اینکه نحوه صحیح گرفتن آب نارنج رو در پنج پست قبل آموزش دادم لطفا اول اون پست و توضیحاتش رو بخونید تا بعد بریم سراغ بررسی بقیه نکات😊.

🟢آب نارنج هر چه تازه تر ،رب نارنجتون خوشمزه تر*.

🟡چون نارنج ترشه برای اینکه مزه مرسی پیدا کنه بعضیا هنگام پخت کمی شکر یا نبات اضافه میکنن ولی ما جنوبیا شیره خرما اضافه می کنیم چون طبیعی و سالمتره. *

🟣مقدار شیره خرما ،یا شکر،یا نباتی که اضافه می کنید به ذائقه خودتون بستگی داره،ميزان مشخصی نداره.*

⚫به مقدار غلظت رب در فیلم توجه کنید .موقع پخت نباید زیادی غلیظ بشه چون بعد از سرد شدن هم رب غلظت بیشتری پیدا میکنه ولی بطور معمول باید دوسوم آب نارنج تبخیر بشه.*

🟠از رب نارنج برای طعم دار کردن انواع خوروش ها _کبابها و ماهی استفاده میشه .*

🟤بهترین ظرف برای پخت رب نارنج اول ظروف مسی بعد ظروف رویی هستش .بهترین ظرف برای نگهداری رب ظروف شیشه ایی هستش و بهترین مکان برای نگهداری رب نارنج یخچال هستش.*

⚪دقت کنید موقع پخت دیگ بزرگی رو انتخاب کنید که وقتی رب داره قوام میاد و کف میکنه از ظرفتون سر ریز نشه.*

⚫در طی مدت جوشاندن مرتب باید به رب سر بزنید و کف روش رو بگیرید تا تلخ نشه.*

🔴برای گرفتن آب نارنج از آبلیوگیری برقی استفاده نکنید چون تخم های نارنج رو له میکنه و باعث تلخ شدن اون میشه .بهتره از آبمیوه گیری دست استفاده کنید .*

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.