طرز تهیه راگو فرانسوی

امروز با طرز تهیه یه خوراک ساده فرانسوی اومدم پیشتون که خیلی راحت درست میشه و خوشمزه و مقوی ه .

طرز تهیه راگو فرانسوی

مواد لازم :
گوشت مغز ران۳۰۰ گرم
هویج دو عدد
سیب‌زمینی سه عدد
پیاز سه عددرب گوجه‌ فرنگی یک و نیم قاشق غذاخوری
آرد یک قاشق مربا‌خوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
اول گوشت مغز ران بدون استخوان رو به قطعات دلخواه خرد کنین .
قابلمه_کارال و روی گاز بذارین و کمی روغن توی اون بریزین. پیازها رو خلالی کنین. پیازها رو به قابلمه اضافه و کمی سرخ کنین. گوشت خرد شده رو به اون اضافه کنین و تفت بدین تا آب اضافی اون گرفته بشه.
هویج و سیب‌زمینی رو خرد کنین. وقتی که گوشت به خوبی تفت داده شد، هویج، سیب‌زمینی رو به اون اضافه و کمی تفت بدین. رب گوجه ‌فرنگی و نمک، فلفل سیاه و زردچوبه رو اضافه کنین. مقدار نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به ذائقه شما بستگی داره.
حدود دو لیوان آب به مواد گوشتی اضافه کنین و بذارین حدود ۴٠ دقیقه روی حرارت ملایم بپزه. خوراک راگو تو این مرحله باید کمی غلیظ باشه. اگه غلیظ نبود آرد رو با کمی روغن تو یه تابه تفت بدین. کمی از آب راگو رو توی اون بریزین تا آرد تو اون حل بشه و آخر به راگو اضافه کنین. خوراک راگو فرانسوی آماده س. نوش جان
اگه دوست داشتین میتونین از گوجه ‌فرنگی، لوبیا سبز یا قارچ هم استفاده کنین.

مواد لازم
گوشت قرمز ۵۰۰گرم
سیب زمینی ۲عدد
هویج۲عدد
لوبیا سبز ۱۵۰گرم
پیاز یک عدد
نمک وفلفل وزردچوبه بمقدارلازم
روغن بمقدارلازم / رب گوجه ۲/۳ق غ
آب جوش ۳/۴لیوان
طرز تهیه
ابتدا پیاز روبا روغن تفت دهید بهش ادویه ها را اضافه کنید بعد گوشت رو اضافه کنید خوب تفت دهید .
رب گوجه رو اضافه کنید و دوباره تفت دهید حالا بهش آب جوش اضافه کنید وبزارید خوب گوشت پخته بشه.
تواین فاصله سیب زمینی و هویج ولوبیا سبز رو تمیز بشورید وبه اندازه دلخواه برش بزنید .

هرکدام رو جداگانه سرخ کنید

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.