طرز تهیه دوکبوکی آسان فقط در 15 دقیقه

اگر به خیابان‌های سئول بروید، یکی از اولین غذاهای خیابانی که نظرتان را جلب خواهد کرد، غذای خیابانی دوکبوکی خواهد بود. طرز تهیه دوکبوکی هم آسان است و هم به مواد کمی برای پخت نیاز دارد. این غذا بیشتر در زمستان سرو می‌شود.

دوکبوکی انواع متفاوتی دارد که بستگی به این دارد که دوکبوکی ادویه‌دار دوست دارید یا بدون ادویه، دوست دارید آبکی باشد یا نه، همچنین موادی که برای تهیه آن استفاده می‌شوند نوع دوکبوکی را کاملاً تغییر می‌دهند. نظرتون چیه این غذای کره‌ای رو خودمون در آشپزخونه ایرانی تهیه کنیم!

طرز تهیه دوکبوکی

طرز تهیه دوکبوکی

همانطور که در بالا بهتون گفتم برای تهیه دوکبوکی نیاز به مواد ساده‌ای داریم که خیلی فوری می‌تونید این غذای خوشمزه رو درست کنید.

قبل از هر چیز باید کمی در مورد ترکیبات عجیب و غریب دوکبوکی باهاتون صحبت کنم:

کیک برنجی کره‌ای

کیک برنجی کره‌ای مهم‌ترین ترکیب مورد استفاده در تهیه دوکبوکی هست. بهترین کار اینه که از کیک برنجی تازه استفاده کنید ولی خوب می‌تونید کیک برنجی بسته‌بندی شده رو هم از فروشگاه‌های اینترنتی به‌راحتی تهیه کنید. اگر کیک برنجی رو در فریزر قرار دادید، ده دقیقه قبل از پخت بزارید کمی نرم بشه.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه چیز کیک مارس

کیک ماهی کره‌ای

کیک ماهی هم به‌صورت ورقه‌ای فروخته می‌شود که باید قبل از پختن در آب داغ بریزید تا از حالت انجماد دربیاد. اگر کیک ماهی رو نتونستید پیدا کنید، می‌تونید خودتون در خونه تهیه کنید. خبر خوب اینه که میتونید کیک ماهی رو از این لیست حذف کنید و همون کیک برنج هم کافیه.

مواد سس

سس سویا، شکر، گوچوقارو (پودر فلفل کره‌ای)، سیر، عسل و گوچوجانگ (خمیر فلفل کره‌ای): اینها رو هم برای سس دوکبوکی لازم داریم.

 

نکته‌ای که باید اینجا یادآوری کنم این هست که گوچوقارو دو نوع هست. هر دو نوع گوچوقارو کاربردهای متفاوتی دارند، در اینجا از نوع پودر ریز استفاده می‌کنیم.

داشی

داشی ژاپنی میشه سوپ ژاپنی. با اینکه می‌تونید به‌جای داشی از آب هم استفاده کنید، اما استفاده از سوپ ژاپنی واقعاً طعم فوق‌العاده‌ای به دوکبوکی شما خواهد داد.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کتلت تن ماهی سریلانکایی

 

خوب با مواد لازم آشنا شدید. طرز تهیه دوکبوکی اونقدر راحته که فقط چند دقیقه وقت شما رو میگیره. کافیه مواد سس رو در یک ظرف کوچک بریزید و با هم ترکیب کنید.

 

چاشنی و یا آب رو هم به مواد سس بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید تا بجوشد. کیک برنجی رو به سس اضافه کنید و اجازه دهید 10 دقیقه بپزد. سپس کیک ماهی رو هم اضافه کنید و اجازه دهید 2 دقیقه دیگر هم بپزد.

 

سوالات پرتکرار

چرا کیک برنج سفت میشه؟

خیلی از کیک‌های برنج بسیار خشک و سفت هستند. اگر کیک برنجی که خریداری کرده‌اید سفت و خشک است باید مدت زمان بیشتری خیس کنید. می‌تونید از شب قبل کیک برنج رو در آب قرار بدید.

به‌جای سوپ ژاپنی از چی می‌تونم استفاده کنم؟

دوکبوکی معمولاً با آب تهیه می‌شود. می‌توانید از هر نوع آبگوشت یا سوپ به جای آب استفاده کنید مثلا آب مرغ.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه فتوش با رسپی اصل لبنانی

آیا می‌تونم دوکبوکی بدون ادویه درست کنم؟

می‌تونید مقدار گوچوجانگ و گوچوقارو رو کمتر کنید. اگر مقدار گوچوجانگ رو کمتر کنید، باید سس سویا رو بیشتر کنید.

آیا می‌تونم دوکبوکی رو دوباره گرم کنم؟

متاسفانه نه، این کیک برنجی رو نمی‌توان در مایکروویو دوباره گرم کرد، چون با حرارت دوباره سفت و خشک میشه. بهترین کار اینه دوباره کمی آب بریزید و بجوشانید. فقط یکبار هم بزنید.

طرز تهیه دوکبوکی💜 آسان فقط در 15 دقیقه - آپ کوک

اگر دوست دارید یک غذا کره ای خوشمزه درست کنید با من همراه باشید با طرز تهیه دوکبوکی خوشمزه و جذاب با آپ کوک

نوع: Snacks

سبک آشپزی: Korean

کلمات کلیدی: korean rice cakes

بازده دستورالعمل: 2

کالری: 381kcal

زمان آماده سازی: 10 minutes

زمان پخت و پز: 10 minutes

زمان کل: 20 minutes

اجزاء دستورالعمل:

امتیازدهی ویرایشگر:
5

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.