طرز تهیه دسر لوکومادس (دونات یونانی با عسل و گردو)

در طرز تهیه دسر لوکومادس از عسل و دارچین استفاده می‌شود. در واقع لوکومادس نوعی خمیر سرخ شده است که در اغلب فستیوال‌ها و جشن‌ها از آن استفاده می‌شود. با اینکه ریشه این دسر نامشخص است، اما سالها است که طرز تهیه آن از نسلی به نسلی دیگر انتقال یافته است.

 

طرز تهیه دسر لوکومادس

طرز تهیه دسر لوکومادس (دونات یونانی با عسل و گردو)

در طرز تهیه دسر لوکومادس به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

 مواد لازم

  • 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه
  • 1 فنجان آب داغ
  • نصف فنجان شیر گرم
  • 1/4 فنجان شکر سفید
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • 1/3 فنجان کره
  • 3 عدد تخم‌مرغ
  • 4 فنجان آرد چند منظوره
  • نصف فنجان عسل
  • نصف فنجان آب
  • 4 فنجان روغن مایع
  • پودر دارچین

دستور تهیه

در طرز تهیه دسر لوکومادس به 7 مرحله نیاز داریم:

 

مرحله 1

در طرز تهیه دسر لوکومادس، ابتدا خمیر مایه را در آب گرم بریزید و 5 دقیقه صبر کنید. در طول این زمان، کف کرمی مانند بر روی آن تشکیل خواهد شد. شیر، شکر و نمک را در یک ظرف بزرگی بریزید و آنقدر هم بزنید تا همه مواد حل شوند. ترکیب خمیر مایه را بر روی ترکیب شیر بریزید و خوب هم بزنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه قیمه نثار

 

مرحله دوم

برای اینکه خمیر لوکومادس نرم شود، کره، تخم‌مرغ‌ها و آرد را با یک میکسر هم بزنید. برای اینکه اندازه خمیر دو برابر شود، روی آن را با سلفون بپوشانید و حداقل به مدت 30 دقیقه منتظر بمانید تا خمیر استراحت کند. این نکته را به یاد داشته باشید که برای اینکه خمیر بهتر شود و حجم آن بیشتر شود، دوباره آن را هم بزنید و 30 دقیقه دیگر به خمیر استراحت دهید.

مرحله سوم

در این مرحله از طرز تهیه دسر لوکومادس، شربت لوکومادس را باید آماده کنید. پس عسل را به همراه یک فنجان آب در تابه‌ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به نقطه جوش برسد. بعد از اینکه شربت به غلظت دلخواه رسید، شعله گاز را خاموش کنید تا شربت عسل سرد شود.

مرحله چهارم

روغن را در یک تابه بزرگ بریزید و منتظر بمانید تا روغن داغ شود. مطمئن شوید که مقدار زیادی روغن ریخته باشید تا همه توپ‌های خمیری را بتوانید سرخ کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه ذرت مکزیکی خیابانی

 

مرحله پنجم

دو قاشق سوپخوری و یک لیوان آب کنار تابه بگذارید. دو قاشق غذاخوری خمیر را با یک قاشق خیس بردارید و در دست‌هایتان قرار دهید. خمیر را به شکل گرد دربیاورید. توپ‌های خمیری را در روغن قرار دهید و سرخ کنید.

نکته 1: دقت کنید که شعله گاز را خیلی زیاد نکنید.

نکته 2: حتماً قاشقی که خمیر را با آن برمی‌دارید، خیس باشد.

مرحله ششم

توپ‌های خمیری را در روغن سرخ کنید تا قهوه‌ای رنگ شوند. هر دو طرف توپ‌ها را به مدت دو تا سه دقیقه سرخ کنید. لوکومادس‌های سرخ‌شده را از روی تابه بردارید و روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

مرحله هفتم

در مرحله آخر از طرز تهیه دسر لوکومادس، لوکومادس‌های سرخ شده را در سینی  قرار دهید و شربت عسل را روی آنها بریزید. همچنین می‌توانید برای تزیین از دارچین، کنجد و پودر گردو استفاده کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سس مایونز

 

نکات مهم

  • مهم‌ترین نکته‌ای که در طرز تهیه لوکومادس باید به آن دقت کنید این است که قبل از سرخ کردن توپ‌های خمیری مطمئن شوید که حجم خمیر دو برابر شود. این کار باعث می‌شود تا لوکومادس‌های پفی و سبکی داشته باشید که البته خیلی هم خوشمزه می‌شوند.
  • دمای آب داغ برای خمیر مایه حداکثر باید 40 درجه سلسیوس باشد.
  • دمای روغن برای سرخ‌کردن توپ‌های خمیری باید حدود 175 درجه سلسیوس باشد. اگر روغن خیلی داغ باشد، قسمت بیرونی لوکومادس می‌سوزد و در عین حال قسمت داخلی آن نیز خام باقی می‌ماند.
  • می‌توانید در طرز تهیه شربت لوکومادس از چوب دارچین استفاده کنید، فقط مواظب باشید که چوب دارچین نباید زیاد بجوشد چون باعث تلخ شدن شربت می‌شود.
  • برای هم زدن تخم‌مرغ‌ها از همزن استفاده کنید.
  • برای اینکه خمیر موقع سرخ شدن به تابه نچسبد، حداقل باید به مدت 30 دقیقه قبل از سرخ شدن استراحت کند.

https://cookingcounty.com/loukoumades-recipe/

 

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.