دسته‌بندی نشده

طرز تهیه خورش آلو مسما

آلومسما گیلانی یکی از غذا های خوشمزه هست. این غذا گیلانی را با آپ کوک یاد بگیرید.

اصلا غذا های گیلانی رو باید با سیر ترشی خورد تا برید سیر ترشی رو بریزید این غذا هم آماده می شه.

طرز تهیه خورش آلو مسما

مواد لازم:

♦️آلو سیاه. ۸عدد
♦️سینه یا ران مرغ. ۴تیکه
♦️پیاز متوسط. ۲عدد
♦️قیسی زرد الو. ۸عدد
♦️رب گوجه فرنگی. دوقاشق غذاخوری
♦️زعفران دم کرده. یک قاشق غذاخوری
♦️روغن مایع. به مقدار لازم
♦️نمک و فلفل سیاه و زردچوبه. به میزان لازم

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه قرابیه: شیرینی سنتی تبریز

طرز تهیه:

ابتدا مرغها را نمک و فلفل و زردچوبه می‌زنیم و در روغن سرخ میکنیم.سپس در قابلمه مناسبی که میخواهید غذا درست کنید پیاز را نگینی کرده و با روغن سرخ کنیدسپس کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت دهیدسپس هسته آلوها را جداکنید و به همراه قیسی ها اضافه کنیدو تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود سپس نمک و فلفل اضافه کنیدسپس مرغ های سرخ شده را اضافه میکنیم و چند پیمانه آب جوش اضافه میکنیم.سپس حرارت را ملایم میکنیم تا خورشت جا بیفتدودر زمان آخر پخت زعفران را نیز اضافه کنید

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه بادام سوخته با شکر به شکل آبنباتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *