طرز تهیه خورشت فندق قاتق

فندق قاتق یکی از غذاهای محلی گیلان هستش مثل فسنجون درست میشه و خوشمزست و امیدوارم خوشتون بیاد

طرز تهیه خورش فندق قاتق

طرز تهیه خورشت فندق قاتق

من ۴۰۰ گرم فندق گرفتم ولی هر نفر حدود ١٠٠ گرم فندق کافیه و اگر دوست داريد لعاب بيشتري داشته باشه میتونید فندوق رو بیشتر کنید
حالا فندق ها را بمدت یک ساعت درون آب گذاشته و تا جایی که می توانیم پوست دور آنها را می گیریم.و چنددقیقه اونها رو تفت میدیم
همراه آب درون مخلوط کن می ریزیم.
(مثلا دو پیمانه مغز فندق را با شش پیمانه آب در مخلوط كن ميريزيم )
وقتی فندق ها کاملا له ودر آب حل شدند، آن را درون قابلمه ریخته و چند قاشق رب انار ملس یا ترش با یه قاشق رب گوجه مخلوط کرده و‌ نمک، زردچوبه و رب انار را به فندق له شده اضافه کرده. و و مقداری اب بهش اضافه میکنیم و بجوشانیم
در حین پخت ، مرغ تیکه شده رو با نمک و پودر پیازو زعفرون كه باهم مخلوط شده رو در روغن تفت داده و بعد به خورش اضافه ميكنيم و وقتی که مرغ پخته شد در اخر پخت خورش ، گلپر و فلفل را به آن اضافه می کنیم.
بادمجان ها را پوست کنده، سرخ می کنیم و پنج دقیقه قبل از این که غذا را از روی اجاق برداریم،
در خورش می ریزیم تا بادمجونها طعم غذا رو بگيره و نرمتر بشه ولي من اينكار رو نكردم بادمجون رو كنار ظرف خورش گذاشتم
نکات :
گیاه خوار هاي عزیز میتونید مرغ رو حذفش کنید و با بادمجون اين غذا رو استفاده کنید

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه ترشی تربچه

نکته ۲:
اگر فندق ها در آب و شکر چند ساعت خیس کنید هم خوشمزه تر میشه و هم پوستشان راحت تر جدا میشود.
نکته ۳: مقدار رب انار بستگی به رنگ خورش داره
طعم خورش بستگی به ذائقه تون داره
و اگر خورش ترش بود میتونید بجای شکر شیره انگور اضافه کنید عالی میشه

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه نان همبرگر

نکته ۴: میتونید پیاز رنده شده سرخ کنید و فندق هارو بهش اضافه کنید
ولی توی دستور اصیل پیاز نداره و من به مرغهاپودر پیاز زدم و سرخ كردم

@neda.aghajeri

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.