طرز تهیه خورشت خلال

خورش خلال یک غذای خوشمزه و سنتی از کرمانشاه در غرب ایران است.

آشپزی کالال شبیه غذای ایرانی دیگر ، خورش قیمه است. آنها فقط در یک جنبه متفاوتند مثلاً به جای استفاده از سیب زمینی سرخ شده و نخود فرنگی خرد شده که در قیمه استفاده می شود ، از بادام خرد شده و زرشک سیاه در خورش خلال با تکه های گوشت خرد شده به مکعب های کوچک استفاده می شود.

مواد لازم (در خدمت 4)

500 گرم گوشت گاو

1 فنجان زرشک سیاه

1 پیاز

150 گرم بادام خرد شده

1 قاشق غذاخوری کره

1 فنجان زعفران حل شده

1 چوب دارچین

زردچوبه ، فلفل سیاه ، نمک برای طعم دادن

بیشتر بخوانید:

► بزغوره – یک غذای مغذی از کرمان

خورش انار – غذای سنتی ایرانی شمالی

► بهترین غذاهای سنتی در ایران

پیازهای خرد شده را با روغن در قابلمه کارامل کنید. سپس گاو زردچوبه و خرد شده را به پیاز و سس اضافه کنید تا قهوه ای شود. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. سپس چهار لیوان آب اضافه کرده و قابلمه را بپوشانید. به آرامی بجوشانید تا گوشت گاو خوب پخته شود.

بادام خرد شده را به مدت 10 دقیقه درون یک روده آب گرم قرار دهید تا حساس شود. سپس با مقداری زعفران دم کرده بشویید و مخلوط کنید.

بگذارید خورش به آرامی بپزد تا غلیظ شود. بادام خرد شده ، بقیه چوب زعفران و دارچین را اضافه کنید و بگذارید خورش 30 دقیقه دیگر بجوشد.

زرشک های سیاه را به آرامی با کره در قابلمه دیگری سرخ کنید و در قسمت آخر آشپزی به خورش اضافه کنید. 30 دقیقه دیگر روی حرارت کم بپزید. در انتهای پخت و پز چوب چوب دارچین را بردارید. این خورش با برنج سرو می شود.

نوش جان!

من مدتهاست که مایل به تهیه این خورش گوسفند با طعم و لعاب زعفران هستم. شما باید این خورش زرق و برق دار ، عطر و طعم و معطر را امتحان کنید – از طعم آن بسیار خوشحال خواهید شد. من به طور کلی از زرشک ها برای تهیه برنج با ظرف زرشک (مروارید زرشک) استفاده می کنم که در خانواده ما یکی از اصلی ترین موارد بوده است ، اما یکی دیگر از کاربردهای عالی تهیه این خورش خوشمزه با آن است. زرشک / زرشک (زرشک) به طور گسترده در شمال شرقی ایران ، در منطقه خراسان رشد می کند.

من دوست دارم خورش خلال بادام خلال بدم که از بادام و زرشک خرد شده پر شود. نسخه متداول این خورش معمولاً بدون هیچ گونه نخود خرد شده زرد ساخته می شود اما من دوست دارم از افزودن طعم آن استفاده کنم. اگر شما یک خورشک نازک تر را ترجیح می دهید ، ممکن است نخود فرنگی یا زرد رنگ را از بین ببرید.

خورش خلال بدم- بادام خرد شده و خورش زرشک

عناصر:
4-6 خدمت می کند

1 1/2 پیمانه گوشت (بره ، گوشت گاو) ، شسته شده و مکعب
1 فنجان بادام ریخته ، به آرامی نان تست شده
1 لیوان زرشک خشک ، چیدن ، شستشو ، در اکثر فروشگاه های مواد غذایی ایرانی یافت می شود
1 لیوان نخود خرد شده زرد ، برداشت ، شستشو * اختیاری
1 پیاز بزرگ ، ریز خرد شده
2 میخک سیر ، چرخ کرده
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
1/3 قاشق چای خوری دارچین
1/3 قاشق چایخوری زعفران خرد شده در 2 قاشق غذاخوری آب داغ حل شده است
1-2 قاشق غذاخوری گلاب (اختیاری)
روغن
اب
نمک و فلفل برای چشیدن

روش:
بادام را به آرامی در یک تابه خشک برای 3-5 دقیقه بیش از حرارت متوسط ​​و کم خنک کنید. کنار بگذارید
در یک ماهیتابه کوچک ، زرشک ها را در 1-2 قاشق غذاخوری روغن روی حرارت متوسط ​​برای چند دقیقه صاف کنید. کنار بگذارید.
در یک تابه کوچک رب گوجه فرنگی را در یک قاشق غذاخوری روغن به مدت 2-3 دقیقه روی حرارت متوسط ​​ریخته و صاف کنید. کنار بگذارید. این مرحله اختیاری است اما باعث بهبود طعم خورش می شود.
2-3 قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید ، پیاز خرد شده را روی حرارت متوسط ​​صاف کنید تا شفاف شود ، سیر را اضافه کرده و 2-3 دقیقه دیگر سس کنید و سپس زردچوبه را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا هر ذره پیاز و سیر را با پودر زردچوبه مخلوط کنید.
از همه طرف گوشت و قهوه ای را اضافه کنید. دارچین ، نمک و فلفل را به مزه اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید.
با فشار دادن گوشت و مخلوط پیاز به طرف گلدان ، کمی اتاق را در وسط گلدان قرار دهید و نخود خرد شده را در مرکز قرار دهید و چند دقیقه آنها را سرخ کنید. این باعث می شود نخود فرنگی سخت شود و از بوی خام آنها خلاص شود. همچنین ممکن است نخود خرد شده را به طور جداگانه با دو فنجان آب بپزید و در صورت تمایل آنها را به مدت نیم پخت و پز به خورش اضافه کنید.
در رب گوجه فرنگی قرار دهید و به اندازه کافی آب بریزید تا گوشت را بپوشانید و در حدود دو اینچ در آن قرار بگیرید.
به مدت 30 دقیقه روی حرارت متوسط ​​و کم بپوشانید و بپزید ، برنجهای بادام را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید ، 20 دقیقه دیگر بپزید و بپوشانید. در صورت نیاز آب اضافه کنید.
زرشک و زعفران را اضافه کنید ، خوب هم بزنید ، طعم دهید و چاشنی را تنظیم کنید. برای مدت زمان 30 تا 30 دقیقه دیگر بپزید تا گوشت یکنواخت شود و طعم ها به خوبی مخلوط شوند. در 10 دقیقه آخر پخت و پز گلاب را بریزید.
با برنج ، ترشی (ترشی) ، گیاهان تازه و ماست گرم سرو کنید.

لذت بردن!

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.