تارت سیب با روغن مایع

اگه دوست دارید یک تارت خوشمزه درست کنید با من همراه باشید با طرز تهیه تارت سیب

تارت سیب مثل: پای انار و کیک کشمشی بسیار پر طرفدار و خوشمزه است.

تارت سیب

مواد لازم:

۱ لیوان شکر
۱ لیوان روغن مایع
۱ لیوان ماست
۴ عدد تخم مرغ
۳ لیوان آرد
۱ قاشق چایخوری وانیل
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۲_۳ عدد سیب
نصف فنجان کشمش بدون هسته

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ و شکر را هم زدهروغن و شیر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه داده سپس بقیه مقادیر به جز شکلات را اضافه کرده و خوب هم می زنیم مواد آماده شده را در چهار فنجان تقریبا بزرگ نقسیم کرده سپس ۴ قطعه شکلات را نیز در چهار فنجان
می گذاریم فنجان ها را در دیگ گذاشته سپس آب جوش را به اندازه نصف فنجان ها می ریزیم و با پارچه دیگ را می پوشانیم
تا آب وارد سوفله ها نشود زیر گاز را روشن کرده پس از ۱۰_۱۳ دقیقه سوفله ها را در آورده و با پودر شکر تزئین کنید.سوفله ها
گرم گرم سرو شود نوش جان

خب امروز با یه شیرینی فرانسوی اومدم.یه تارت عالی و خوش عطر.تارت سیب گلاب و دارچین.ترکیب اینا عالیه.
بریم که باهم درستش کنیم.
مواد لازم:
آرد قنادی دو پیمانه+دو ق غ
تخم مرغ دو عدد متوسط
شکر نصف پیمانه
کره ۱۰۰گرم
بکینگ پودر یک ق چ
وانیل یک ق چ
نمک یک پنس
مواد میانی:
سیب گلاب بزرگ ۸عدد
شکر ۵ ق غ
دارچین یک ق غ
پودر قند برای روی تارت
طرز تهیه:
ابتدا باید مواد میانی تارت رو آماده کرد برای همین سیب ها رو پوست گرفته و رنده درشت زده و به همراه شکر و دارچین داخل یک قابلمه ریخته و اجازه میدیم پخته شه و آب اضافه اون کاملا کشیده بشه.باید بذاریم مواد میانی کاملا خنک بشه.
برای درست کردن تارت من از غذاساز کمک گرفتم ولی شما میتونید با دست هم این کار رو بکنید.ابتدا آرد و نمک و کره سرد رو داخل غذاساز ریخته و اون رو روشن میکنیم. آرد شبیه خرده نان که شد بهش تخم مرغ و شکر و وانیل و بکینگ پودر رو اضافه کرده و باز غذاساز رو روشن میکنیم.یک خمیر منسجم و یکدست بدست میاد اون رو به ظرف دیگه ای منتقل کرده و کمی ورز میدیم‌.خمیر رو داخل نایلون گذاشته و نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدیم.
بعد از استراحت،به اندازه یک نارنگی از خمیر برداشته وخمیر رو بین دو نایلون توسط وردنه باز کرده و داخل ظرف مخصوص تارت یا ظرف پیرکس چرب شده انداخته و اضافه اون رو میچینیم.با چنگال سطح خمیر رو سوراخ کرده تا خمیر داخل فر پف نکنه.بعد سیب رو روی خمیر داخل تارت ریخته و صاف میکنیم.اون خمیری رو که کنار گذاشته بودیم رو به رشته های باریک تبدیل کرده و روی تارت به شکل حصیر قرار میدیم.
فر رو از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده و تارت رو مدت ۳۰دقیقه داخل فر ۱۸۰درجه قرار میدیم تا بپزه و روی اون طلایی بشه.در آخر که پخت اون رو بیرون آورده و خنک که شد،از قالب بیرون آورده و با الک روی اون پودر قند میپاشیم.
تارت یک شیرینی بیسکوئیتی فرانسوی مخصوص عصرونه است که میتونید اون رو با انواع میوه های فصل درست کنید و لذت ببرید
شاد و خوشبخت باشین…….

ورق بزنید روش پیچیدن و برش زدن خمیر رو ببینید.😍

سلام سلام به همراهای همیشگی و مهربونم میگما دو سه روزه چه بارون قشنگی میاد 🌧🌧🌧🌧خدایا شکرت

شهر شما هم بارونیه؟؟؟؟؟؟؟؟

یه عصرونه ی فوق العاده خوشمزه با یه لیوان چای
خیلی خیلی خوشمزس عطر سیب و دارچین دیگه تعریف کردن نداره درست کنی بخوری میفهمی چی گفتم 😅

سه تا سیب پوست بگیرید رنده کنید با نصف فنجون آب بذارید بپزه
آبش که خشک شد یه فنجون گردو خرد شده و نصف فنجون شکر و یه ق مربا خوری دارچین بهش اضافه کنید کامل مخلوط کنید و خاموش کنید بذارید کنار خنک بشه.

بریم سراغ خمیر این تارت سیب خوشمزه

۴۷۰گرم آرد
۸۰گرم پودر نشاسته
۴۵گرم پودر قند
یه ق مربا خوری بکینگ پودر
۱۵۰گرم کره آب شده
۶۰گرم روغن مایع
۸۰گرم شیر
یه تخم مرغ کامل و یدونه زرده

تخم مرغ هارو با پودر قند و کره آب شده و روغن و شیر مخلوط کنید بعد آرد الک شده رو با بکینگ پودر و نشاسته ذرت کم کم اضافه کنید هم بزنید تا یه خمیر نرم درست بشه با وردنه خمیر رو گرد کنید قطر ۳۲سانت برش بدین و اضافی خمیر رو جدا کنید لبه های خمیر رو چهار سانتی برش بزنین عکس هارو ببینین تا کامل متوجه بشین لبه های خمیر رو بهم بچسبونین از مواد داخلش بریزین وسط خمیر و صاف کنین (حتما عکس هارو ببینید)با زرده و یه قاشق شیر رو مال کنید تو فر دمای ۱۸۰درجه مدت ۳۰دقیقه بذارین بپزه.نوش جونتون فوق العاده خوشمزس حتما امتحانش کنید
رسپی از دوست کدبانو

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.