طرز تهیه بورانی اسفناج

اگر دوست دارید خوشمزه ترین بورانی اسفناج عمرتون رو درست کنید با من همراه باشید.

طرز تهیه بورانی اسفناج

بعضی‌ها اعتقاد دارن که با ترکیب ماست و اسفناج قابلیت جذب آهن اسفناج و کلسیم ماست از بین می‌ره!؟؟
اما این مسئله اشتباهه درسته که کلسیم و آهن وقتی به طور هم زمان وارد بدن بشن از قدرت جذب همدیگر کم می‌کنند؛
اما اینطوری هم نیست که اگر با هم مصرف بشن، جذب نمیشن و همدیگه رو خنثی میکنن!
چون اگه اینجوری باشه پس تکلیف قرص‌های مولتی ویتامینی که کلسیم، آهن، منگنز و… دارند چی میشه؟!!
پس با خیال راحت ماست اسفناجتون رو میل کنید 😅✅
___________\\__________
اما موادلازم
اسفناج
ماست(ساده یا چکیده)
سیر
گردو
روغن زیتون
نمک فلفل زردچوبه نعنا🧂

روش تهیه:
سیر رو‌ رنده میکنیم و با روغن زیتون کمی تفت میدیم‌.
سپس اسفناج‌ ها رو‌خرد کرده و اضاف میکنیم
و کمی زرد چوبه میزنیم حدود ۱۰‌دقیقه زمان میدیم تا آبپز بشه بعد آبکش میکنیم‌..
در آخر ماست،اسفناج وگردوهای خرد شده رو مخلوط کرده و هم میزنیم و ادویه ها رو‌اضافه میکنیم
مواد رو داخل یخچال میذاریم تا خنک و آماده سرو بشه 😋
ممنون که لایک میکنید ❤️

سلام به دوستای همیشگیم ، حال دلتون چطوره؟ امیدوارم که خوب باشید 😍💚
.
.
بريم سراغ یه آموزش جذاب دیگه 👌🏻
.
پس قبل از هرچیزی لایک کن و اگه خوشت اومد بفرست برای دوستات و نظرتونو برامون کامنت کنید. 💚
.
.
بورانی اسفناج 🌱
بورانی اسفناج هم میتونه یه پیش غذا باشه و هم یه چاشنی در کنار غذا که بخاطر داشتن اسفناج که سرشار از آهن هستش و ماست که مملو از کلسیم هست بسیار سالم و مقویه. بورانی اسفناج جدا از خواص فراوونی که داره خیلی لذیذ هم هست 😍
اینجا کیا طرفدار اسفناجن؟
.
.
.
مواد لازم :
اسفناج پاک شده نیم کیلو
سیر ۴حبه
ماست به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه
گردو به مقدار دلخواه
.
.
.
.
.
✅اسفناج رو شسته و کمی خرد کنین و داخل قابلمه بریزین و با حرارت کم اجازه بدید تا بخارپز بشه
بعد از پخت در یخچال استراحت میدیم تا خنک شه
سپس در ظرفی ميريزيم و ماست اضافه میکنیم
سیر رو رنده شده و اضافه میکنیم
نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم
و در آخر هم گردو خرد شده اضافه میکنیم و هم ميزنيم و تمام
روی اون رو هم میتوونید با کمی ماست و زعفرون تزئین کنید.

خیلی ممنونم که لایک میکنیدوکامنت میزارید ❤❤❤❤❤👍👍👍👍👍
((نرگسی و بورانی با تره محلی))

مواد لازم برای نرگسی:
تره محلی غازیاغی💞
پیاز متوسط یک عدد💞
روغن مایع یک قاشق غذاخوری💞
کره یک قاشق غذاخوری💞
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم💞
تخم مرغ سه عدد💞

مواد لازم برای بورانی:
تره غازیاغی💞
سیر پنج حبه💞
گردو دو عدد💞
ماست💞
نمک به مقدار لازم💞

طرز تهیه نرگسی:

پیاز رو خلالی خرد میکنیم اجازه میدیم کمی با روغن تفت بخوره تا سبک بشه. سپس تره رو که از قبل پختیم و آب اضافیش رو گرفتیم اضافه میکنیم. یک قاشق کره برای عطر و طعم بهتر بهش اضافه میکنیم. اگه تره فریز شده است درشو بزارید تا یخش باز بشه نه که احتیاجی به گذاشتن در نداره. نمک، زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. تخم مرغ ها رو هم میزنیم و به تره اضافه میکنیم. میتونید تخم مرغ هارو هم بزنید یا درسته به تره ها اضافه کنید کاملا سلیقه ایه. درش رو میزاریم تا تخم مرغ ها ببندن و بعد از یک ربع آماده است.

طرز تهیه بورانی:
تره غازیاغی رو با آب میپزیم و آب اضافیش رو میگیریم.کمی نمک، گردو، سیر خرد یا رنده شده و ماست رو اضافه میکنیم و مواد رو با هم مخلوط میکنیم تا یکدست بشه. درش رو میزاریم به مدت نیم الی چهل دقیقه تا عطر سیر به کل مواد در بیا

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.