دسته‌بندی نشده

طرز تهیه اکبر جوجه خانگی همراه با چاشنی مخصوص

اکبر جوجه یکی از مشهورترین غذاهای ایرانی است که متعلق به شهر گلوگاه است. طرز تهیه اکبر جوجه خانگی بسیار ساده است و به راحتی می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید. برای تهیه این غذا باید از مرغ‌های جوان و سبک وزن استفاده کنید. دلیل اینکه گوشت مرغ‌های اکبر جوجه در رستوران‌ها اینقدر نرم است و یافت صافی دارد این است که از مرغ‌های جوان و سبک وزن استفاده می‌کنند.

 

طرز تهیه اکبر جوجه خانگی

در طرز تهیه اکبر جوجه خانگی به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

مواد لازم

  • یک عدد مرغ کوچک
  • یک چهارم فنجان زعفران دم کرده
  • 100 گرم کره
  • 1 عد پیاز
  • 4 حبه سیر
  • نصف لیوان آب لیمو
  • نصف لیوان رب انار
  • نمک و فلفل به اندازه لازم
  • یک لیوان روغن مایع

طرز تهیه

مراحل طرز تهیه اکبر جوجه خانگی به‌صورت زیر است:

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه خورش کورنبری با گوشت و هویج

مرحله اول

برای آماده کردن یک اکبر جوجه خوشمزه، ابتدا مرغ را خوب بشویید، سپس مرغ را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و در ظرف بزرگی بگذارید. در این مرحله از طرز تهیه اکبر جوجه خانگی باید به این توجه کنید که نباید پوست مرغ را از آن جدا کنید.

 

مرحله دوم

مهم‌ترین نکته در طرز تهیه اکبر جوجه خانگی این است که در رستوران‌های اکبر جوجه، مرغ‌هایی که برای تهیه اکبر جوجه استفاده می‌شوند بسیار کوچک هستند. پس شما هم تا می‌توانید از مرغ‌های کوچک برای تهیه اکبر جوجه استفاده کنید.

مرحله سوم

پیاز را برش بزنید و به مرغ‌ها اضافه کنید. سپس، سیر را خرد کنید و به مرغ‌ها اضافه کنید. سچس آب لیمو را با زعفران دم کره مخلوط کنید، کمی نمک و فلفل به ظرف حاوی مرغ اضافه کنید و خوب همه مواد را هم بزنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کره بادام بسیار آسان و راحت

 

مرحله چهارم

چاشنی‌ را روی همه قسمت‌های مرغ بزنید طوری که طعم چاشنی به‌طور کامل روی مرغ را بپوشاند. بعد از اینکه همه جای مرغ را چاشنی زدید، روی ظرف سلفون بکشید و به مدت 12 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

 

مرحله پنجم

پیشنهاد من این است که اجازه دهید مرغ به مدت یک شب در یخچال بماند. طعم‌دهی به مرغ یکی از اصلی‌ترین دلایل خوشمزه شدن اکبر جوجه است.

 

مرحله ششم

بعد از اینکه مرغ طعم‌دار شد، مرغ را از یخچال بیرون بیاورید. سپس تابه مناسبی را روی حرارت بگذارید و روغن مایع را داخل تابه بریزید. حرارت باید در حد متوسط باشد طوری که روغن نسوزد و مرغ به‌طور کامل بپزد.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه نان صمون عراقی با تایپنگ کنجد و شیر

 

مرحله هفتم

مرغ را داخل تابه بگذارید و هر دو طرف مرغ را خوب سرخ کنید. وقتی مرغ کاملاً پخته شد، آن را از تابه بردارید. در این مرحله از طرز تهیه اکبر جوجه خانگی باید مرغ را 5 دقیقه دیگر با کره تفت دهیم تا خوشمزه‌تر شود.

مرحله هشتم

اگر وقت ندارید، می‌توانید موقع سرخ کردن با روغن کمی هم کره به آن اضافه کنید. بعد از اینکه کره کاملاً جذب مرغ شد، نمک و فلفل سیاه را اضافه می‌کنیم.

 

مرحله نهم

بعد از اینکه مرغ‌ها به‌طور کامل سرخ شدند، آنها را روی توری فلزی قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. در پایان روی اکبر جوجه کمی زعفران و رب انار بریزید.

 

https://magchi.net/32-akbar-joojeh/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *