دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کال کباب مخصوص گیلانی

طرز تهیه کال کباب مخصوص استان گیلان است که می‌توانید این غذا را به‌عنوان پیش غذا مصرف کنید. همه غذاهای شمالی طعم مخصوص به خود دارند. کال کباب هم یکی از همان غذاهای خوشمزه گیلانی است که در آن از ترکیبات ساده‌ای مانند سیر و بادمجان استفاده می‌شود. در بسیاری از مواقع، کال کباب با ناز خاتون مازندرانی اشتباه گرفته می‌شود.

 

طرز تهیه کال کباب

در طرز تهیه کال کباب به مواد زیر نیاز داریم که همه این مواد به راحتی در هر آشپزخانه‌ای یافت می‌شوند:

مواد لازم

  • بادمجان: یک کیلوگرم
  • گردو: 150 گرم
  • سیر خشک شده: 5 تا 6 حبه
  • سبزی محلی یا نعناع: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • رب انار: یک فنجان
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه ساندویچ کوبایی

طرز تهیه

ابتدا بادمجان‌ها را بشویید و خشک کنید. سپس بادمجان‌ها را کباب کنید تا خوب پخته شوند. برای گریل یا کباب کردن بادمجان‌ها می‌توانید از اجاق گاز یا فر استفاده کنید، اما اگر روی زغال کباب کرده باشید، مزه کال کباب عالی خواهد شد.

در این مرحله از طرز تهیه کال کباب، گردو را ریز خرد کنید طوری که بافت گردو ناپدید شود.

سپس، گردو و بادمجان را با هم مخلوط کنید. در این مرحله می‌توانید سیر خرد شده یا له شده را به مواد همراه با سبزیجات اضافه کنید. رب انار را هم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

در نهایت، نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد آماده شده را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا مزه بهتری پیدا کند.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی

 

نکات مهم

در طرز تهیه کال کباب بهتر است به نکات زیر دقت کنید:

  • اگر گردو را از این غذا حذف کنید و به آن اضافه کنید، ناز خاتون مازندرانی پخته‌اید.
  • اگر سبزی محلی ندارید، می‌توانید از نعناع استفاده کنید.
  • برای تزیین کال کباب می‌توانید از دانه انار، زیتون یا نعناعی تازه استفاده کنید.
  • برای خوشمزه‌تر شدن کال کباب می‌توانید از گلپر نیز استفاده کنید.
  • برای اینکه بادمجان‌ها سریع‌تر کبابی شوند، به کمک چاقو یک برش عمودی در بادمجان‌ها ایجاد کنید.
  • در شهرهای شمالی، این پیش غذا همراه با ماهی، فسنجان و غیره سرو می‌شود.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه دلمه کلم و راز خوشمزه شدن آن

خواص کال کباب

  • کال کباب به خاطر فیبر زیادی که دارد به بهبود کارکرد دستگاه گوارش کمک می‌کند و هضم غذا را راحت می‌کند.
  • پتاسیم و کلسیم بادمجان برای تقویت استخوان بسیار عالی است.
  • حتماً می‌دانید که گردو غنی از فسفر و امگا3 است و هنگام ترکیب شدن با کلسیم در بادمجان، نقش مهمی را در حفظ سلامت بازی می‌کند.
  • این غذا غنی از آنتی‌اکسیدان است و نقش مهمی را در تقویت سیستم ایمنی بدن بازی می‌کند.
  • افرادی که مبتلا به رماتیسم یا آرتریت هستند، حتماً این غذا را در برنامه غذایی‌شان بگنجانند.
  • اگر گیاهخوار هستید، کال کباب یکی از همان غذاهایی است که برای گیاهخواران بسیار ایده‌آل است.

https://www.reezhanrestaurant.ir/how-to-prepare-kal-kebab-a-delicious-and-authentic-gilani-food/?lang=en

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا