طرز تهیه انچیلادا مرغ

ما همه طرز تهیه انچیلادا را هوس می کنیم. چیز خوبی که آنها خیلی آسان هستند! اگر زمان کافی پیدا کردید ، می توانید سس انچیلادای خود را تهیه کنید. (شما بهتر است ما را نیز باقیمانده پس انداز کنید!)

طرز تهیه انچیلادا

4 سرویس
زمان قبل:
0 ساعت 20 دقیقه
زمان کل:
0 ساعت 50 دقیقه
عناصر
1 قاشق غذاخوری. روغن زیتون اضافی
1/2 پیاز زرد ، خرد شده
1 عدد فلفل قرمز ، خرد شده
2 سیر میخک ، چرخ کرده
1 قاشق چایخوری. زیره
1 (10 اونس) می تواند سس انچیلادا را قرمز کند
1 (8 اونس) می تواند گوجه فرنگی را خرد کند
3 ج مرغ پخته ، خرد شده
2 ج خرد شده مونتری جک ، تقسیم شده است
2 ج خرد شده چدار ، تقسیم شده است
1/4 c. cilantro تازه خرد شده ، به علاوه چیزهای بیشتری برای تزئین
نمک کوثر
12 عدد تورسیل ذرت
مشروبات کسب شده توسط کاسنی

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه آش اسفناج

طرز تهیه انچیلادا

فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه. در یک ظرف بزرگ ضدعفونی روی حرارت متوسط ​​، روغن گرم کنید. پیاز و فلفل را اضافه کرده و بپزید تا پیاز 5 دقیقه نرم شود. سیر و زیره را اضافه کرده و بپزید تا معطر شود ، 1 دقیقه. سس انچیلادا و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده و بپزید تا گرم شود ، 2 تا 5 دقیقه. 1/2 فنجان این سس را برای صاف کردن انکیلادها کنار بگذارید.
در یک کاسه متوسط ​​، مرغ ، 1 فنجان مونتری جک ، 1 فنجان چدار و سیرانترو را با هم مخلوط کنید. 1 فنجان مخلوط سس enchilada و پرتقال را اضافه کنید تا ترکیب شود. فصل با نمک. یک قاشق غذاخوری کوچک از مخلوط مرغ را در وسط 1 قاشق مرباخوری اضافه کنید ، سپس رول کنید و درز را در قسمت قابلمه سس انچیلادا قرار دهید. تکرار کنید با تورتیلا باقی مانده.
سس انچیلادای ذخیره شده 1/2 فنجان را در بالا پخش کرده و با پنیر باقی مانده بپاشید. پخت 10 دقیقه یا تا زمانی که پنیر حباب شود و ذوب شود. با کتانترو سرو کنید و سرو کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پیتزا تابه ای

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.