طرز تهیه انار پلو

‏‎شما هم مثل من انار دوست دارین؟ یعنی من عاشق انار و غذاهایی که با انار درست میشه هستم ، و همیشه تو فصلش انارو میگیرم فریز میکنم تا داشته باشم و بتونم باهاش غذاهای خوشمزه درست کنم ، خب نوبتی هم باشه امروز نوبت انارپلو هستشبچه ها طعمش بینظیره ، باورتون نمیشه چقدر خوشمزس

طرز تهیه انار پلو

مناسب ۲ الی ۳ نفر
فیله یا سینه مرغ: ۴۰۰ گرم
گشنیز خرد شده: یک پیمانه
انار دون شده: یک پیمانه
خلال بادام و پسته : ۱/۴ پیمانه
زرشک: ۱/۴ پیمانه
نمک، فلفل: به میزان لازم
پیاز: یک عدد
تخم گشنیز: ۲ ق چ
زعفران دم کرده: ۱/۲ پیمانه

اول مرغ رو با پیاز ، برگ بو، نمک، فلفل و زردچوبه بزارین تا بپزه و بعدش ریش ریش کنید ، پیازرو تفت بدین و مرغ ریش شده رو به همراه مرغ و فلفل و تخم گشنیز و گسنیز تازه اضافه کنید و ۵ دقیقه که تفت دادین در نهایت زعفران و انار اضافه کنید و بعداز ۳ دقیقه از روی حرارت بردارین، برنج رو آبکش کنید طبق تصویر انارپلو رو آماده کنید ، و چندتا تکه کره روش بزارید و دم کنی رو بزارید تا بعد ۳۰ دقیقه آماده میشه.توصیه میکنم حتما درستش کنید چون طعمش بینظیره، ممنون میشم که با لایک های خوشگلتون ازم حمایت کنید و کامنت بزارین و حتما سیوش کنید تا هر وقت خواستین درست کنین راحت پیداش کنید

 

 

سلام اینم از انارپلو که قولش دادم
مواد لازم:
برنج ۲پیمانه
سینه_مرغ ۲۵۰گرم
شویدتازه ۱/۴ پیمانه
خلال پسته ۱/۴پیمانه
دانه انار ۱تا۲پیمانه
کشمش ۱/۴پیمانه
زعفران ۱/۴پیمانه
زردچوبه،نمک،فلفل به مقدار لازم
رب انار ۲ق غ
پودرتخم گیشنیز ۱ ق چ
طرز تهیه
مرغ را به ابعاد کوچک خورد کرده و با پیاز نگینی،نمک،فلفل سفید،زردچوبه یه تفت میدیم و با یه لیوان اب میگذاریم بپزد.
بعد از پخت همه مواد را با مرغ مخلوط کرده و اگر باز نیاز به نمک داشت اضافه میکنیم
من خودم برنجم کته ای درست میکنم بسته به سلیقه خودتون برنج ابکش کنید یا بگذارید برای کته اب برنج نما بشه و مواد که با مرغ مخلوط کردید وسط برنج ریخته و میگذارید دم بیاید
به همین سادگی به همین خوشمزگی
میتونید به جای مرغ گوشت چرخی با پودر گیشنیز و ارد نخودچی،نمک،فلفل و پیاز رنده مخلوط کنید و به صورت کوفته قلقلی توی غذاتون استفاده کنید ولی با مرغ لذیذتر میشه

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.