طرز تهیه املت ایتالیایی

این دستور املت همراه با موزارلا ، ریحان تازه و گوجه فرنگی خشک شده ، پیتزا به شکل صبحانه است! این دستور املت را برای صبحانه روز مادر یا برای هر وعده صبحانه آرام و آخر هفته تهیه کنید.

عناصر
1 فنجان گوجه فرنگی خشک (به صورت نواری برش خورده)
1 فنجان پنیر موزارلا (خرد شده)
ریحان 1/4 فنجان (تازه ، خرد شده)
1 قاشق غذاخوری به علاوه 1 قاشق چای خوری پنیر پارمزان (ریز رنده شده)
12 تخم مرغ
1/2 فنجان شیر
کره 1/4 فنجان
نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن)
فلفل (به مزه)
مراحل ساخت آن
مواد را جمع کنید.

فر را با دمای 200 درجه فارنهایت گرم کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کباب وزیری

گوجه فرنگی های خشک شده را در یک کاسه کوچک قرار دهید. روی آنها را کاملاً با آب جوش بپوشانید. به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید ، یا تا زمانی که بقیه مواد خود را جمع کنید.

وقتی گوجه فرنگی دوباره بازسازی شد ، مایع را تخلیه کنید.

پنیر موزارلا ، ریحان و پنیر پارمزان را در کاسه ها یا در بشقاب های نزدیک اجاق گاز بچینید تا به راحتی دسترسی پیدا کنید.

در یک کاسه کوچک ، 3 تخم مرغ را به همراه 2 قاشق غذاخوری شیر بزنید.

یک تابه نچسب متوسط ​​(10 اینچی) را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. کره و قالب شیب را اضافه کنید تا کاملاً با کره ذوب شده پوشانده شود.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه بستنی مگنوم

وقتی کره کف می شود ، مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید و با استفاده از کفگیر لاستیکی تخم مرغ ها را به سرعت برای چند ثانیه در تابه هم بزنید.

سپس تابه را تکان دهید تا تخم مرغ به طور یکنواخت توزیع شود و بگذارید تا روی حرارت متوسط ​​تا زیاد بپزد تا تخم مرغ تقریباً سفت شود.

حدود 1/4 فنجان موزارلا ، 1 قاشق غذاخوری ریحان ، 1/4 فنجان گوجه فرنگی و 1 قاشق چای خوری پنیر پارمزان را روی نیمی از املت بپاشید. املت را کمی با نمک و فلفل مزه دار کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک کارپاتکا

کفگیر لاستیکی را به آرامی زیر نیمه دیگر اجرا کنید تا مطمئن نشود که گیر کرده است ، سپس مخلوط تخم مرغ را به آرامی روی پر کردن قرار دهید.

بگذارید یکی دو دقیقه دیگر بپزد تا پنیر ذوب شود ، سپس املت را از ماهیتابه خارج کرده و روی بشقاب بریزید.

در حالی که این فرایند را تکرار می کنید تا املت های اضافی با مواد باقیمانده ایجاد کنید ، در اجاق 200 درجه فارنهایت گرم نگه دارید. املت ها را گرم سرو کنید.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.