طرز تهیه استانبولی پلو با سیب زمینی

این غذا بدون گوشت هم بینظیره؛ قسمت خوشمزه ماجرا اون گوجه فرنگی هایی هست که در فر رُست می کنید و این کارو حتما بکنید و تنبلی نکنید چون خیلی فرق ماجراست و به یک رب گوجه کفایت نکنید.
یک‌ نصیحت کوچولو هم این آخر بکنم چون مقدار کربوهیدارتش بالاست سعی کنید از روغن کمتر و سبکتر استفاده کنید البته که یک قالب کره توش خیلی میچسبه

ما در پست قبلی باهم استانبولی پلو درست کردیم و حالا باهم یه طرز تهیه استانبولی پلو با سیب زمینی خوشمزه

طرز تهیه استانبولی پلو با سیب زمینی

سس گوجه فرنگی
گوجه فرنگی درشت ۴ عدد
گوجه فرنگی گیلاسی ۱۲ عدد
یک گل سیر
نمک و فلفل به میزان دلخواه
روغن آفتابگردان غنچه پلاس ۲ قاشق غذاخوری
آب نارنج ۱ فاشق غذاخوری در آخر
.
مخلوط گوشت
پیاز ۲ عدد متوسط
پودر پیاز ۱ فاشق چایخوری
پودر سیر ۱ فاشق چایخوری
پودر زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آب نارنج ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
روغن آفتابگردان غنچه پلاس ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی ۳ عدد خرد شده
برنج ۴ لیوان یا پیمانه
.
ته دیگ
آب جوش ۳ قاشق غذاخوری
روغن آفتابگردان غنچه پلاس ۳ قاشق غذاخوری
زعفران ۱/۲ قاشق چایخوری
ماست پرچرب ۳ قاشق غذاخوری

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پنکیک سیب زمینی

 

دوستعلي خان معيرالممالك خزانه دار و عیارزن مسکوکات در دورهٔ فتحعلي شاه، در كتاب «رجال عصر ناصري مي‌نويسد: «محسن خان مشيرالدوله سال‌ها در اسلامبول سفير كبير بود بالاخره، شاه او را احضار كرد و وزارت امور خارجه را به وي سپرد. مشاراليه در سر پل رومي راه شميران باغ ييلاقي عالي و مصفايي داشت. روزي صدراعظم و بزرگان عصر را از ناهار به باغ مزبور دعوت كرد. در اطراف عمارت و كنار جويباري هايي كه در زير سايه درختان كهنسال زمزمه كنان مي‌گذشت، چادرپوش ‌هاي  پوش هندي افراشته و در آنها هر گونه وسايل تفريح و آسايش آماده ساخته بود. آقاميرزا حسينقلي معروف، استاد تار، كنار استخر بر مسندي ابريشمين نشسته بود و گوش مهمان‌ها را با نواي سحرآميز ساز خود نوارش مي‌كرد. در سر سفره، ميان غذاهاي متنوع، قابي چند از پلو تازه‌اي دیده شد كه تا آن روز كسي از آن نچشيده بود. ميزبان نخست ظرفي از اين پلو برابر صدراعظم نهاد و گفت: اين غذا اسلامبولي پلو نام دارد و براي اولين مرتبه در ايران تهيه شده است. همسرم از بانوان ترك ياد گرفته و دستپخت اوست. صدراعظم خوردن و تمجيد آغاز كرد. طولي نكشيد كه قبل از هر چيز قاب‌‌هاي  پلو خالي شد و از آن پس غذاي مزبور در ايران متداول گشت.»
و این چنین بود که این غذای خوشمزه به فرهنگ غذایی ما وارد شد.
پ.ن ۱: این غذا بدون گوشت هم میشه پخته بشه.
پ.ن ۲: خوشمزه تر شدن این غذا دوتا نکته داره. اول روغن حیوانی استفاده کنید. دوم با برنج‌ دودی بپزید.
پ.ن ۳: میتوانید فقط از رب یا فقط از گوجه رنده شده استفاده کنید.
پ.ن ۴: میتوانید سیب زمینی را بپزید و سرخ نکنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه چیز کیک کدو

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.