طرز تهیه آلبالو پلو

یک بشقاب کلاسیک پارچه ای ایرانی با قصاب ، برنج تزئین شده زعفران که دارای مواد گیلاس ترش است. به طور سنتی آشپزهای ایرانی درب پارچه را برای جذب بخار و ایجاد یک لایه واضح در کف برنج (به نام تدیگ) می پوشانند. در این دستور العمل ، برنج ها به اندازه کافی بخار می شوند تا پخت و پز را تمام کنند و بدون ترد شدن کرک شوند.طرز تهیه آلبالو پلو

صرفه جویی
پین
چاپ

بیشتر
گالری
آلبالو پولو آنا کوول
میکل وانگ
خلاصه دستور العمل
دبستان:
15 دقیقه
جمع:
50 دقیقه
بازده:
6 تا 8 خدمت می کند
طرز تهیه آلبالو پلو

2 فنجان برنج باسماتی

نمک کوثر

گلدان بزرگ زعفران (حدود 1/4 قاشق چای خوری)

1 قاشق غذاخوری آب مقطر-گرم (160 تا 180 درجه)

4 قاشق غذاخوری کره بدون روغن

1 لیوان ترش آلبالو ، در یک الک شبکه ریز تخلیه شده است
لیست ها لیست دستورالعمل ها
مرحله 1
برنج را در گلدان بزرگی از آب نمکی که دوست دارید پاستا بپزید ، جوشانده می شود تا زمانی که فقط با مقداری نیش در مرکز ، 7 تا 9 دقیقه آن را بپزید. در یک الک شبکه ریز تخلیه کنید ، سپس با آب خنک بشویید. دوباره تخلیه کنید در یک کاسه کوچک ، زعفران تند را در آب داغ تا زمانی که مایع نارنجی روشن شود ، 5 دقیقه است.

گام 2
2 قاشق غذاخوری کره را در یک قابلمه بیش از حرارت متوسط ​​ذوب کنید. یک سوم برنج پخته شده را اضافه کنید ، آن را در لایه ای یکدست به لبه های تابه پخش کنید. نیمی از مواد مغذی را روی برنج بریزید ، سپس 4 سوراخ از طریق برنج را با ته قاشق چوبی بریزید. 1 قاشق غذاخوری کره را به قطعات کوچک خرد کنید. روی سوراخ ها قرار دهید نیمی از برنج باقیمانده را در بالا قاشق ، و پس از آن باقی مانده مواد نگهدارنده. 4 سوراخ دیگر را ببندید و هر کدام را با 1 قاشق غذاخوری کره باقی مانده ، خرد کرده و به قطعات کوچک بریزید. مخلوط زعفران را درون برنج باقیمانده هم بزنید. به عنوان لایه نهایی به گلدان اضافه کنید. درب را با یک حوله آشپزخانه تمیز و گلدان پوشش بپیچانید. 25 تا 30 دقیقه حرارت دهید تا حرارت کم شود و بپزید. با چنگال پر شده و فصل را با نمک بزنید. خدمت.

یادداشتهای کوک
برای این ظرف از یک قابلمه بزرگ با یک درب محکم استفاده کنید.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *