دسته‌ها
دسته‌بندی نشده

طرز تهیه آش رشته

طرز تهیه آش رشته یک سوپ دلچسب دلپذیر است که بخشی از منوی نوروزی است. رشته به زبان فارسی به معنی رشته فرنگی است. این سوپ با نودل های ایرانی مسطح ، شبیه به fettuccine ، اما کمی کمتر از عرض ساخته شده است. رشته فرنگی موجود در این سوپ نمادی از ثروت خوب و موفقیت در مسیر پیش رو است.

درست مثل هر پارس ایرانی دیگر ، بهتر است وقتی این سوپ قبل از مصرف استراحت کند. کاملاً خوب است که روز قبل آن را درست کنید یا حداقل دو ساعت استراحت قبل از سرو آن بدهید تا طعم ها بهتر جمع شوند.

برخی تصمیم دارند از نخود کنسرو شده و لوبیای قرمز برای این سوپ استفاده کنند. من قبلاً این کار را کردم تا وقت خود را صرفه جویی کنم. با این حال ، من کشف کرده ام که پخت و پز لوبیا از ابتدا باعث ایجاد تفاوت عظیمی در طعم و مزه می شود.

آشه رشته همیشه برای گیاهخواران و گیاهخواران شرکت کننده در گردهمایی نوروزی برنده است. البته گروه دوم سوپ را بدون آب پنیر می خورند!

طرز تهیه آش رشته

2 پیاز بزرگ ، قطعه قطعه شده خرد شده خرد

6-8 میخک سیر ، چرخ کرده

نخودچی 1/3 لیوان

1/3 لیوان لوبیا قرمز

1/2 فنجان عدس

2 قاشق غذاخوری زردچوبه

3 فنجان جعفری تازه (بسته بندی شده – معادل 1/1/2 دسته)

2 فنجان cilantro تازه (بسته بندی شده – معادل 1 دسته)

2 فنجان نعناع تازه (بسته بندی شده – معادل 1 دسته)

20 چشمه پیاز یا پیازچه تازه (فقط قسمت سبز پیازچه)

1 1/2 پوند اسفناج کودک

2 اونس رشته

1 قاشق غذاخوری آرد

چاشنی زدن

1 پیاز بزرگ قرمز ، ریز خرد شده

2 قاشق غذاخوری نعناع خشک

کشک ، کشک (خامه ترش را می توان جایگزین kashk)

طرز تهیه آش رشته

لوبیا را برای چند ساعت در آب خیس کنید.

طرز تهیه آش رشته

پیاز و سیر را صاف کنید تا شفاف شود. نخود فرنگی ، لوبیای قرمز و زردچوبه را اضافه کنید. چند دقیقه با هم سوئیت کنید.

طرز تهیه آش رشته

8 فنجان آب اضافه کنید. فصل را با نمک ، یک ساعت بپوشانید و بپزید.

طرز تهیه آش رشته

در ضمن زمان خشن همه گیاهان را خرد کنید.

طرز تهیه آش رشته

عدس و گیاهان را به گلدان اضافه کنید. برای کمترین زمان 1/2 ساعت دیگر را بپوشانید و بپزید. در طی فرآیند پخت و پز ، گلدان را هر چند وقت یکبار هم بزنید.

طرز تهیه آش رشته

ریزه را به سه بخش خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم.

طرز تهیه آش رشته

اسفناج را اضافه کنید. لازم است ابتدا نیمی از آن را اضافه کنید و اجازه دهید دسته اول پژمرده شود ، سپس دسته دوم اضافه کنید. کوک را برای مدت 1/2 ساعت دیگر بپوشانید. حتماً هر چند وقت یکبار گلدان را هم بزنید.

طرز تهیه آش رشته

آرد را در یک کاسه کوچک قرار دهید. 3 قاشق غذاخوری مایع را از سوپ برداشته و به آرد اضافه کنید.

طرز تهیه آش رشته

خوب مخلوط کنید تا توده ای نداشته باشد. هنگام افزودن آرد به سوپها همیشه ایده خوبی است که از این روش استفاده کنید تا اطمینان حاصل شود که هیچ توده ای در سوپ وجود ندارد.

طرز تهیه آش رشته

آب و آرد را به سوپ اضافه کنید. چاشنی را با اضافه کردن نمک تنظیم کنید. 1/2 ساعت دیگر دیگر روی کم بپزید. در این مرحله سوپ شما آماده است زیرا لوبیا ها باید پخته شوند. می توانید بیشتر سوپ را برای عمیق تر کردن طعم ها بپزید ، با این حال ، باید در درجه حرارت بسیار کم باشد ، از آنجا که این سوپ بسیار ضخیم است ، احتمال دارد کف آن بچسبد.

طرز تهیه آش رشته

برای جوشانده پیازها را در روغن سرخ کنید. فهمیدم روغن نباتی به بهترین وجه کار می کند و احتمال سوزاندن پیاز بسیار کمتر است. هنگامی که پیاز شفاف شد ، حرارت را کم کنید و اجازه دهید پیازها به آرامی کارامل شوند.

طرز تهیه آش رشته

پس از تنظیم رنگ طلایی ، نعناع خشک را اضافه کرده و اجازه دهید تا پیازها ترد شوند. این کار حدود یک ساعت از شروع تا پایان طول می کشد. بهتر است هنگام پختن سوپ ، خورشت را تهیه کنید.

طرز تهیه آش رشته

سوپ را درون یک کاسه قرار دهید ، یک عدد پیاز سرخ شده را به همراه یک گلدان کاشک به مرکز اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *