طرز تهیه آش دندونی

اگه دوست دارید خوشمزه ترین آش دندونی بین فامیل تون رو درست کنید با من همراه باشید با کامل ترین راهنمای تهیه آش دندونی خوشمزه

آش دندونی

گندم ۱ پیمانه
لوبیا ۱ پیمانه
نخود ۱ پیمانه
عدس ۱ پیمانه
پیاز ۲ عدد
قلم یا گوشت گوسفند به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
(هر کدوم از حبوبات به جز گندم بسته به ذائقتون قابل حذفه)

همه ی حبوبات رو از دو شب قبل با ۱ ق نمک خیس کنید و آبش رو چند بار عوض کنید تا نفخشون گرفته بشه
حبوبات + گوشت + ۱عدد پیاز میذاریم بپزه و حرارت رو ملایم می کنیم تا آش دندنیمون قشنگ جا بیفته و لعاب بده و دونه های گندم شگفته بشه و بقیه حبوبات بپزه
آخرای پخت ۱ عدد پیاز رو در روغن سرخ میکنیم و به آش خوشمزمون اضافه می کنیم.نمک و فلفل هم میزنیم و درصورت تمایل با کشک میل کنید

یه نکته بهتون بگم :
اگه اول کار که گندم رو گذاشتین بپزه با قاشق هم نزنید آشتون به هیچ وجه ته نمیگیره
قاشق که به ته دیگ بخوره باعث ته گرفتن میشه.البته این فقط در مورد گندم صدق میکنه

منبع: arezoo_lifee

طرز تهیه آش دندونی

طرز تهیه دوم آش دندونی

جو و گندم پوست کنده از ار کدوم 1ونیم پیمانه
عصاره قلم
لوبیا چیتی
لوبیا سفید
نخود
عدس
پیاز
نعنا داغ
نمک و فلفل و زردچوبه

اول از همه حبوبات هارو دو روز خیس کردم و مدام ابشو عوض کردم و در آخر پختم
جو و گندم هم یه 24ساعت خیس کردم

باهم بپزین همرو و یا جدا جدا فرقی نداره
داخل قابلمه بزرگی پیازداغ درست کردم بهش زردچوبه و کمی پودر سیر اضافه کردم و جو و گندم رو اضافه کردم اجازه دادم به همراه عصاره قلم نیم پز بشه
و بعد حبوبات پخته رو بهش اضافه کردم

اشتون که داشت جا میفتاد نمک و فلفل بزنید
میتونید در اخر کمی نعنا رو داغ کنید و بریزید تواش
زیرشو متوسط کنید و بزارید خوب جا بیفته بعد که اماده شد سرو کنید و کشک روش بریزید برا تزیین و پیاز داغ و نعنا داغ

 

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.