دسته‌بندی نشده

طرز تهیه آبگوشت

این آبگوشت سه سوته برای روزایی که کار دارید یا بیرون شاغلید و فرصت نمیکنید خیلی عالیه و تو این هوا در عرض یک ساعت و ده دقیقه بهترین آبگوشت رو دارید.
آبگوشت مثل: بریانی، فسنجون، خورشت کرفس، قورمه سبزی و آش جو جزو غذاهای اصیل ایرانی حساب می شود.

طرز تهیه آبگوشت

البته من از اون دسته ام که همیشه معتقدم غذا باید با حرارت ملایم جا بیافته بخصوص آبگوشت و خورشت
مواد لازم برای شش نفر
گوشت گوساله : یک کیلو
چربی چرخ شده یا ریز شده : ۸۰ گرم
روغن مایع : دو قاشق غذاخوری
نخود : دو پیمانه سرپر از ۲۴ ساعت قبل خیس کنید
رب گوجه . ۴ قاشق غذاخوری

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه نان همبرگر

پیاز ریز نگینی : یک عدد درشت

لیمو عمانی : یک عدد
نمک : حدود یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و قرمز . از هرکدام یک قاشق چایخوری
ادویه آبگوشت : در دو مرحله اضافه بشه دو قاشق چایخوری به همراه خیلی کم زعفران سابیده

چربی و روغن مایع رو داخل قابلمه زودپز بریزید کمی که آب شد پیاز رو اضافه کنید سبک که شد گوشت و یک قاشق غذاخوری زردچوبه رو بهش اضافه کنید به همراه نخود و رب گوجه
آب جوش رو بهش اضافه کنید حدود دو بند روی انگشت روی نخود رو بگیره کافیه چون داخل زودپز آب بخار نمیشه ۵۰ دقیقه زمان بدید و بعد باز کنید و سیب زمینی و نمک و لیمو عمانی که از قبل نیم ساعت داخل آب جوش گذاشتید بهش اضافه کنید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان بدید

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه ساندویچ بادمجان با پنیر پارمسان بدون سرخ کردن بادمجان‌ها

اگه گوشت دیر پز بود قبل اضافه کردن نخود ۲۰ دقیقه گوشت رو داخل زودپز بپزید بعد نخود رو اضافه کنید و مجدد مراحل بالا رو انجام بدید

نخود رو حتما ۲۴ ساعت قبل خیس کنید
حتما آب جوش اضافه کنید

ادویه مخصوص آبگوشت و خیلی کم پودر دارچین رو در آخر بهش اضافه کنید عطروطعمشو بینظیر میکنه
هر سوالی داشتی در خدمتم
نوش جان

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سس پیتزا ساده فقط در 5 دقیقه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا