دسته‌بندی نشده

طرز تهیه فالوده شیرازی و کرمانی

اگر دوست دارید خوشمزه ترین فالوده عمرتون رو به راحتی درست کنید با من همراه باشید با طرز تهیه فالوده شیرازی و کرمانی در آپ کوک

در پست های قبلی باهم شیرینی پادرازی، چیز کیک انار یلدایی درست کردیم که خیلی خوشمزه بود حالا با من همراه باشید با طرز تهیه فالوده خوشمزه و خانگی

طرز تهیه فالوده شیرازی و کرمانی

مواد لازم
۳لیوان شکر
آب ۲ونیم لیوان
گلاب نصف لیوان
رشته فالوده یک بسته
طرز تهیه
آب و شکر روی شعله گاز میزاریم تا کاملا  شکر حل بشه نباید شهد بجوشه  و بعد گلاب اضافه میکنیم، گاز خاموش میکنیم اجازه میدیم تا سرد بشه، و بعد  بزارید فریزر  من یشب قبل شهدمو آماده کردم شما هم همینکارو کنید شهد باید یشب تا صبح توی فریزر بمونه تا یخ بزنه
وبعد توی قابلمه آب‌جوش رشته فالوده رو بریزید  و بزارید به مدت  ۸تا ۱۰دقیقه رشته بپزه، حواستون باشه بیشتر نمونه
وبعد بلافاصله داخل آب و یخ میریزیم تا شوک وارد بشه و سرد سرد بشه ، و دوبار آبکش کنید که آب اضافه خارج بشه
حالا مواد شهدو از فریزر  در میاریم ،،یه لایه از شهد یخ زده یه لایه از فالوده  این کارو تا زمانی که هردو مواد تموم بشن انجام بدید و هم بزنید و رشته از بی رنگی  و شیشه ایی بودن در میاد و  خشکو  سفید میشن، باشربت آلبالو و شربت آبلیمو  سرو کنید  نوش جان
نکته:حتما حتما باید شهدتون یخ بزنه وگرنه رشته فالوده خشک نمیشه و بی رنگ میمونه،،
و اینکه رشته فالوده رو از لوازم قنادی فروشی ها میتونید تهیه کنید

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه املت قهوه خانه ای

مواد لازم

۲/۵لیوان آب
۳لیوان شکر
۱/۴ الی۱/۲لیوان گلاب
۱۰۰_الی۱۵۰ گرم رشته فالوده

طرز تهیه فالوده شیرازی با رشته آماده
شکر و اب و بریزید داخل ظرفتون و بزارین روی حرارت تاشکر حل شود و اصلا نیازی نیس بجوشه و بعد بهش گلاب و اضافه کنین.
پس از اینکه یکم خنک شد و از حرارت افتاد درون کاسه ای فلزی بریزید و به مدت ۷-۸ ساعت درون فریزر قرار دهید تا ببنده و یخی بشه.
رشته فالوده را از بسته بندی خارج کنید و داخل آب در حال جوش بریزید و اجازه دهید به مدت ۱۰الی ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم رشته ها بپزند و نرم شوند.
پس از نرم شدن رشته ها را داخل آبکش بریزید و با آب سرد آبکشی کنید و بلافاصله داخل اب و یخ بریزین و اجازه بدین نیم ساعت داخل اب و یخ بمونه
شیره (مخلوط آب و شکر و گلاب) را پس از مدت زمانی که گفته شد از فریزر خارج کنید و با قاشق هم بزنید و بنراشید تا کمی نرم بشه بعد رشته فالوده های آبکش شده رو بهش اضافه کنید و آرام مواد را مخلوط کنید تا کم کم نودل ها سرد و سفت شوند سپس درون ظرفی بریزید و به همراه آبلیمو، بستنی، شربت آلبالو و … سرو کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   آموزش بلانچ کردن قارچ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *