دسته‌بندی نشده

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی یکی از پر طرفدار ترین شیرینی ها در ایران است اگر دوست دارید که این شیرینی را به راحتی در خانه درست کنید با من همراه باشید.

ایرانی ها همیشه عاشق شیرینی هایی مانند: شیرینی کشمشی، شیرینی ناپلئونی هستید با من همراه باشید با آموزش تهیه شیرینی دانمارکی.

شیرینی دانمارکی

مواد لازم برای مایه خمیر

شیر: ولرم نصف لیوان
شکر: ۱ق.غ
مایه خمیر: ۱ق.غ
این ها را باهم مخلوط میکنیم میزاریم ۱۵دقیقه بمونه تا خمیر مایه عمل بیاد.
.
مواد لازم برای خمیر شیرینی

سفیده تخم مرغ: ۲عدد
زرده تخم مرغ: ۱عدد
وانیل: نصف ق.چ
نمک: ۱پنس
شکر: ۵ق.غ
مخلوط کره اب شده و روغن مایع: نصف لیوان
زعفران: دم کرده ۱ق.غ
آرد الک شده: تقریبا ۳لیوان

طرز تهیه

تخم مرغ رو با وانیل،نمک،شکر،روغن،زعفران و مایه خمیر آماده شده مخلوط میکنیم و در آخر ارد الک شده رو طی چند مرحله اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیر جمع بشه بعد روی سطح کارمون میزاریم و به مدت ۱۵ دقیقه خوب ورز میدیم سپس داخل ظرف میزاریم و سلفون میکشیم و به مدت ۱ساعت میزاریم استراحت کنه.
مواد لازم برای کرم داخل شیرینی

شیر: ۱لیوان
شکر: ۵ق.غ
ارد سفید یا نشاسته ذرت: ۳ق.غ
وانیل: نصف ق.چ
.
طرز تهیه

همه مواد به جز وانیل رو باهم مخلوط میکنیم رو حرارت کم میزاریم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد وانیل رو اضافه میکنیم وقتی به غلظت کافی رسید از رو حرارت برمیداریم و داخل قیف میریزیم.

بعد از این که خمیر استراحت میزاریم رو صفحه کار و با وردنه به صورت مستطیل صاف میکنیم و کرم رو روی سطح خمیر(مطابق فیلم) میریزیم و به یک دور خمیر رو رول میکنیم و برش میزنیم قسمت برش رو میبندیم و به اندازه مساوی تقسیم میکنیم و تا اخر به همین صورت

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک موز و عسل با سبکی متفاوت!

روی شیرینی ها رو با مخلوط زعفران و زرده تخم مرغ رومال میکنیم و کنجد یا خلال بادام یا شکر میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه میزاریم ۲۰ دقیقه بپزه.

برای شربتی که در آخر روی شیرینی میزنیم ۱قاشق عسل رو با ۲قاشق زعفران دم کردع رقیق میکنیم و وقتی شیرینی هارو از فر دراوردیم با این شربت رومال میکنیم.

نوش جان

 

شیرینی دانمارکی

شیرولرم نصف لیوان
خمیر مایه ۱/۵ق غ
شکر ۱/۵ق غ

آرد ۳ تا ۴ پ
وانیل ۱ ق چ
نمک ۱/۲ق چ
روغن نصف پ
تخم مرغ ۲ عدد ولی تخم مرغ دوم فقط سفیده رو میریزیم زرده شو برای رومال کنار میزاریم
شکر ۳/۵ق غ
زعفران ۳ ق غ غلیظ

کرم وانیلی
آرد نصف پ
آب ۲ لیوان
وانیل ۱ ق غ
شکر از نصف پیمانه کمتر

خمیر مایه رو با شیر ولرم وشکر مخلوط میکنیم ۱۰ دقیقه استراحت میدیم تا عمل بیاد
بعد اینکه عمل آمد داخل ظرف ریخته بعد ۳/۵قاشق شکر ونمک ووانیل وروغن وتخم مرغ زعفران همه رو باهم مخلوط کرده ولی تخم مرغ دوم فقط سفیده رو ریخته زرده رو برای رومال شیرینی جدا میکنیم بعد ۲ لیوان آرد رو اضافه کرده وهمزده اگه خمیر جم نشد ۱ لیوان دیگه هم اضافه میکنیم تا خمیر شکل بگیره نهایتا تا ۳/۵لیوان میریزیم من با ۳ لیوان خمیرم شکل گرفت ۵ تا ۷ دقیقه ورز میدیم بعد ۱ ساعت حای گرم گذاشته تا عمل بیاد بعد ۱ ساعت پف خمیر گرفته وبا وردنه باز کرده وبه شکل مستطیل برش زده واز کرم وانیلی داخل اون گذاشته میتونیم روی کرم دارچین هم بپاشیم حالاخمیر رو تا زده بعد برش میزنیم بعد یه زرده تخم مرغ رو با یک قاشق زعفران همزده .
وبرای رو مال شیرینی استفاده میکنیم بدلخواه از کنجد وپودر نارگیل یا هر چیزی دوست داشتیم میتونیم استفاده کنیم داخل فر یا توستر با ۱۷۰ درجه وحرارت از پایین میگذاریم به مدت ۲۰ دقیقه وقتی پخت بیرون آورده وبا عسل رقیق شده دوباره رومال میکنیم تا حالت برشته یا طلایی بگیرن ودر حد چند دقیقه حرارت بالا رو روشن میکنیم فقط خیلی مواظب باشید زیاد تغییر رنگ ندن در حد چند دقیقه فقط شیرینی آماده س اجازه بدید سرد بشه ومیل کنید

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پودر فلفل قرمز خانگی همراه با نکات مهم

کرم وانیلی
برای کرم هم نصف پیمانه آرد رو روی حرارت گذاشته تا خامی اون گرفته بشه ولی تغییر رنگ نده حالا ۲ لیوان آب ونصف پیمانه شکر ووانیل رو اضافه کرده وخوب هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه
خنک که شد داخل خمیر میزاریم .

 

 

شیرینی دانمارکی که تو ایران به اسم شیرینی محمدی هم میشناسنش بخاطر بافت نرم و کرمی که داره از محبوبیت زیادی برخورداره

بریم سراغ آموزشش که اگه یکم حوصله هم به خرج بدید یه شیرینی خوشمزه و دوست داشتنی دارید

مواد لازم برای مایه خمیر

شیر: ولرم نصف لیوان
شکر: ۱ق.غ
مایه خمیر: ۱ق.غ
این ها را باهم مخلوط میکنیم میزاریم ۱۵دقیقه بمونه تا خمیر مایه عمل بیاد.
.
مواد لازم برای خمیر شیرینی

سفیده تخم مرغ: ۲عدد
زرده تخم مرغ: ۱عدد
وانیل: نصف ق.چ
نمک: ۱پنس
شکر: ۵ق.غ
مخلوط کره اب شده و روغن مایع: نصف لیوان
زعفران: دم کرده ۱ق.غ
آرد الک شده: تقریبا ۳لیوان
تخم مرغ رو با وانیل،نمک،شکر،روغن،زعفران و مایه خمیر آماده شده مخلوط میکنیم و در آخر ارد الک شده رو طی چند مرحله اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیر جمع بشه بعد روی سطح کارمون میزاریم و به مدت ۱۵ دقیقه خوب ورز میدیم سپس داخل ظرف میزاریم و سلفون میکشیم و به مدت ۱ساعت میزاریم استراحت کنه.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه بادام سوخته با شکر به شکل آبنباتی

مواد لازم برای کرم داخل شیرینی

شیر: ۱لیوان
شکر: ۵ق.غ
ارد سفید یا نشاسته ذرت: ۳ق.غ
وانیل: نصف ق.چ

همه مواد به جز وانیل رو باهم مخلوط میکنیم رو حرارت کم میزاریم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد وانیل رو اضافه میکنیم وقتی به غلظت کافی رسید از رو حرارت برمیداریم و داخل قیف میریزیم.

بعد از این که خمیر استراحت میزاریم رو صفحه کار و با وردنه به صورت مستطیل صاف میکنیم و کرم رو روی سطح خمیر(مطابق فیلم) میریزیم و به یک دور خمیر رو رول میکنیم و برش میزنیم قسمت برش رو میبندیم و به اندازه مساوی تقسیم میکنیم و تا اخر به همین صورت

روی شیرینی ها رو با مخلوط زعفران و زرده تخم مرغ رومال میکنیم و کنجد یا خلال بادام یا شکر میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه میزاریم ۲۰ دقیقه بپزه.

برای شربتی که در آخر روی شیرینی میزنیم ۱قاشق عسل رو با ۲قاشق زعفران دم کردع رقیق میکنیم و وقتی شیرینی هارو از فر دراوردیم با این شربت رومال میکنیم.

اینم از شیرینی دانمارکی فوق العاده خوش بافت و خوشمزمون
نوش جان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *