دوست دارید وشمزه ترین لازانیا لقمه ای دنیا رو درست کنید؟ بامن همراه باشید با طرز تهیه گام به گام و ساده لازانیا لقمه ای
در پست های قبلی باهم لازانیا با مرغ، لازانیا با شیر و لازانیا باهم درست کردیم و حالا باهم لازانیا لقمه ای درست کنیم..
▪︎موادلازم:
لازانیا : ۱بسته ۳۰۰گرمی
گوشت چرخ کرده : ۲۵۰گرم
پیاز :۱عدد متوسط
فلفل دلمه،ذرت وقارچ :بمقدار دلخواه
عصاره مرغ : ۱عدد
رب : ۱الی۲ق.غ
آویشن، فلفل سیاه، کمی دارچین، زردچوبه، ادویه خوده لازانیا
▪︎موادلازم برای سس بشامل:
کره : ۳۰گرم
آرد : ۱ و ۱/۲ق.غ
شیر : ۱و ۱/۲پیمانه
جوزهندی،نمک، فلفل سیاه وآویشن
📌شما مثل من پنیر پیتزاتونو زیاد بیرون نزارین که اینجوری بهم بچسبه🤦♀️
📌کف تابه رو چرب کنید و کمی شیر یا آب بریزین اینجوری هم لازانیاهاتون نرم میمونن هم نمیسوزن.
📌موقع رول کردن اول و اخر لازانیا از ملات گوشتی نریزین تا موقع رول کردن نریزن بیرون و انتهای لازانیا راحت بچسبه.
📌زمان پخت حدود۳۰الی ۴۰ دقیقه با شعله ملایم.
یکبار هم که شده لازانیا با کرپ درست کن مطمئنم خوشت میاد انقدر نرم و سبک و خوشمزه میشه خیلی هم راحته
هر مایه ای میتونید درست کنید ( مایه سبزیجاتی ، مایه با گوشت مرغ )
ممنونم که قلب بی رنگم رو قرمز میکنی
مواد لازم برای مایه لازانیا
گوشت چرخکده ۲۰۰گرم
پیاز دوعددمتوسط
نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر و پاپریکا به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به مقدار لازم
ذرت پخته شده نصف لیوان
فلفل دلمه یک عدد
مواد لازم برای کرپ
تخم مرغ دوعدد
شیر دولیوان
آب دولیوان
نمک کمی
آرد دوپیمانه
روغن مایع یک قاشق غذاخوری
آب و شیر و روغن و نمک و تخم مرغ را در ظرفی ریخته و آرد الک شده را کم کم اضافه میکنیم و بخوبی هم میزنیم مواد کرپ آماده شد .
تابه ای نچسب را کمی با برس چرب میکنیم و روی حرارت متوسط قرار میدهیم و با ملاقه از کرپ در تابه می ریزیم وقتی یک سمت کرپ طلایی رنگ شد برمیگردونیم تا طرف دیگر هم طلایی بشه تا آخر مواد همین کار رو ادامه میدیم
سس بشامل
آرد دو قاشق غذاخوری
کره یک قاشق غذاخوری
شیر یک لیوان
نمک نوک قاشق چایخوری
آرد را کمی تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود بعد کره را اضافه کرده و شیر را کم کم اضافه میکنیم و روی هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد
نکات :
دمای فر ۱۸۰ درجه تا زمانی که پنیر ها آب شوند بعد از آب شدن پنیر ها گریل را بزنید تا روی لازانیا طلایی شود
کرپ ها هر چقدر نازک تر باشند بهتر هست
سعی کنید با یه ملاقه به مقدار مساوی از کرپ ها در تابه بریزید یعنی یا دو ملاقه یا یک ملاقه بریزید تا ضخامت کرپ ها یکی شود