دسته‌بندی نشده

طرز تهیه چیز کیک لیمویی

برای مهمونیهای لاکچری و خونوادگیتون یه کیک لیمویی فوق العاده راحت و بینظیر آوردم که امیدوارم لذت ببرید .حتما قلب بیرنگمو خوشرنگ کن .

در پست های قبلی باهم کیک قهوه، چیز کیک آلبالو، کیک شیفون، چیز کیک سن سباستین، کیک گولوت ترکیه‌ای و کیک براونی

طرز تهیه چیز کیک لیمویی
مواد لازم
3 عدد تخم مرغ
125 گرم کره
1 لیوان ماست
2.5 لیوان آرد قنادی
1 لیوان شکر (اندازه فنجان 200 گرم )
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 عدد لیمو
1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
دو قاشق غذاخوری وانیل شکری یا نصف قاشق چایخوری وانیل پودری
برای سس لیمو
1 لیوان پودر قند
2 تا چهار قاشق غذاخوری آب لیمو
طرز تهیه
کره نرم شده و به دمای محیط رسیده رو با شکر و وانیل هم می زنیم، سپس تخم مرغ ها(به دمای محیط رسیده باشند )را دانه دانه اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم تا کاملا سفید شود .رنده پوست یک لیمو را و همراه با آب آن و ماست، نشاسته ذرت ، آرد و بکینگ پودر ،به مخلوط اصافه کرده با دور کند همزن یا لیسک و یا همزن دستی هم میزنیم .سپس در قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 40 تا 45 دقیقه می پزیم تا قهوه ای طلایی شود.( قالب را چرب کرده و یا کاغذ روغنی بیاندازید ، کیک را بعد از سی و پنج دقیقه با خلال دندون تست کنید )
کیک پخته شده را می گذاریم تا خنک شود. پودر قند را در ظرف مناسبی با چند قاشق آب لیموی تازه مخلوط کرده تا سس مانند شود و به طور یکنواخت روی کیک خنک میریزیم و بگذارید تا کاملا سرد شود .با یک فنجان قهوه ،بهترین عصرانه خودتون رو سرو کنین.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شربت ریحان ساده مخصوص کوکتل

 

اینم آموزش کیک ماست و لیمو
مواد لازم
آرد ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ۴ عدد
روغن مایع نصف لیوان
ماست نصف لیوان
رنده پوست لیمو ۲ ق غ
آیلیمو ۷ ق غ
بیکینگ پودر ۲ ق م
وانیل نوک قاشق چ
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغها و شکر و وانیل رو باهمزن
برقی یا دستی بزنید تا کرمی و کشدار بشه
این کار ۱۰ دقیقه زمان میبره
سپس ماست و روغن مایع رو اضافه کنید
و هم بزنید
بعد رنده پوست لیمو و آب لیمو رو اضافه کنید
و همزن رو کنار بذارید
آرد و بیکینگ پودر رو باهم ترکیب کنید
و در ۳ مرحله ب مواد تخم مرغی اضافه کنید
و دورانی هم بزنید(مچ دست بچرخه)
کف قالب رو با مخلوط یک ق غ آرد و روغن
چرب کنید(روغن جداکننده کننده)
و مواد کیک رو داخل قالب بریزید
من داخل قابلمه ریختم و وسطش هم یک لیوان گذاشتم ک قالبم مدل دار بشه
و داخل فر دست ساز پختم بافته بسیاز عالی شد
در فر دست ساز از قبل گرم شده با شعله متوسط ۴۰ دقیقه اجازه بدین ک کیکتون بپزه
نوش جان
پس از پخته شدن کیک نیم ساعت اجازه بدین
کیک از دما بیوفته و بعد سس لیمویی رو روی کیک بریزید.
سس لیمویی
یک سوم فنجان شکر+یک سوم فنجان کره +یک و نیم ق غ آب رو روی حرارت‌ بذارید تا شکر حل بشه وقتی حل شد ۱ ق غ نشاسته ذرت اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا غلیط بشه و سپس خاموش کنید و در آخر یک ق غ آبلیمو تازه بهش اضافه کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه بسبوسه عربی

 

سلام به روی ماهتون روزتون بخیر امیدوارم حال دلتون عالیه عالی باشه
من اومدم با دستور یک کیک لیمویی خوشمزه و ‌خوش عطر که امیدوارم شما هم درست کنیدو ‌از خوردنش در کنار عزیزانتون لذت ببرید
مواد لازم: تخم‌مرغ چهار عدد
شکر یک لیوان. شیر یک لیوان. روغن مایع یک لیوان. یک فنجان چای آ‌ب لیموی تازه. رنده شده پوست یک عدد لیمو. بکینگ‌پودر یک بسته. وانیل یک بسته. سه لیوان آرد.
دو قاشق آب‌لیموی تازه ‌پنج قاشق پودر
قند برای تزیین کیک
طرز تهیه:ابتدا تخم‌مرغ ،شکر و وانیل را در ظرفی میریزیم وبا دور تند همزن میزنیم تا سفید وکشدار شود بعد روغن را اضافه کرده تا حد مخلوط شدن هم میزنیم شیر را اضافه کرده یک دقیقه هم میزنیم یک فنجان آب لیموی تازه و رنده پوست لیمو را اضافه میکنیم و هم میزنیم آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک میکنیم وکم‌کم‌ به موادمون اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم فقط در حد مخلوط شدن قالب کیکمون رو با کره کاملا پوشش میدیم وهمه جاش رو آرد میپاشیم مواد کیکمون رو در قالب میریزیم ودر فر از قبل گرم شده با درجه حرارت۱۷۰ به مدت ۵۰الی۵۵دقیقه قرار میدهیم بازم چشمی مواظب هستیم چون قدرت حرارت فرها متفاوت هستش وقتی خلال چوب از کیک تمیز بیرون اومد کیک پخته شده
دو قاشق آب‌لیمو وپودر قند را مخلوط میکنیم ‌بعد از اینکه کیکمون کمی خنک شد روی آن میریزیم اگه لازم بود میتونید پودر قند اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد
مواد لازم برای کیک رو همیشه چند ساعت قبل بیرون از یخچال قرار می دهیم تا به دمای محیط برسد
تصویر ورق زدنیست حتما ببینید

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیرینی چوروس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *