دسته‌بندی نشده

طرز تهیه مربای زرشک

اگر دوست دارید جذاب ترین مربای عمرتون رو درست کنید با من همراه باشید با طرز تهیه مربای زرشک

در پست های قبلی باهم مربای شاه توت، مربای تمشک، مربا گل محمدی، مربا به، مربای زردک و مربای گیلاس درست کردیم و حالا با من باشید با طرز تهیه مربای زرشک خوشمزه و جذاب

طرز تهیه مربای زرشک
یک پیمانه زرشک
یک پیمانه ونیم شکر
یک و نیم پیمانه آب
نصف قاشق چایخوری زعفرون

طرز تهیه:

ابتدا آب و شکر و آبلیمو را در قابلمه ریخته،روی اجاق گذاشته، حدودا ۱۰ دقیقه می گذاریم تا کمی غلیظ شود
زرشک را در این فاصله ۵دقیقه خیس کرده شسته،چندبار آبکشی میکنیم ،در آبکش ریخته تا آب اضافیش بره
وقتی شربت به غلظت مناسب رسید،زرشکها را به مدت ۱۰دقیقه در شربت میجوشانیم،در آخر کمی زعفرون بهش اضافه میکنیم تا سردی زرشک رو بگیره و خاموش میکنیم
مربای خوشمزه ما آمادس

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه خورشت چغاله بادام

مواد لازم:
زرشک تازه 1 کیلو
شکر 1 کیلو و 250 گرم
گلاب یا هل
وانیل در صورت تمایل نوک قاشق چایخوری
آب 3 لیوان
بکینگ پودر نوک قاشق چایخوری
خب برای تهیه مربای زرشک ابتدا زرشک هارو که تیغ های خیلی خفنی داره   رو با قیچی جدا کنید و دم زرشک هارو تمیز پاک کنید و بعدش زرشک های رو در ظرف بزرگی که آب سرد داخل اون ریختین به مدت یک ساعت خیس کنید بعدش آبکشی کنید و تمیز بشورید. مرحله بعد باید نصف شکر رو لایه لایه روی زرشک ها بریزید و ظرف رو به مدت یک شب داخل یخچال قرار بدید کم کم خود شکرها آب میشه
روز بعد مقدار 3 لیوان آب رو به همراه بقیه شکر در قابلمه مسی بریزید و روی حرارت قرار بدید شعله کم کنید تا کم کم به قوام بیاد حالا زرشک رو از یخچال دربیارید و داخل قابلمه که روی حرارت بریزید دوستان دقت کنید به هیچ وجه با قاشق هم نزید چون زرشک خیلی زود له میشه و ظاهر مربای ما شکیل نمیشه پس فقط قابلمه رو تکون بدید تا مواد جا به جا بشه حالا شعله رو کم کنید و در قابلمه رو نزارید چون رنگ مربا بد میشه بعد از 15 دقیقه که با حرارت کم مربا قل زد و قوام اومد مقدار یک قاشق از مربا رو داخل لیوانی که آب سرد ریختید بریزید اگر مربا تا رسیدن به کف لیوان متلاشی شد یعنی هنوز مربا قوام نیامده و مقداری زمان لازم تا به قوام بیاد ودر آخر گلاب یا هل رو اضافه کنید من خودم فقط از وانیل استفاده کردم و بعد بکینگ پودر بریزید تو مربا این کمک میکنه که مربای ما تغییر رنگ نده و خوش رنگ باقی بمونه حرارت خاموش کنید و اجازه بدید مربا با دمای محیط هماهنگ شه وسپس در شیشه درب دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید
برای نگهداری طولانی مربا زرشک بهتر اونو بسته بندی و فریز کنیم
دوست خوبم اگه خوشت اومد وبرات مفید بود لطفا لایک و کامنت بزار و نظرتو برام بنویس

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه بورک سیگاری (رول پنیری ترکیه‌ای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *