عدسی یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین غذاهاست که می توانید درست کنید.
تا حالا شده از خودتون بپرسید که شام چی بپزم؟ عدسی جزو اون غذاهایی است که می توانید به راحتی درست کنید و به عنوان شام میل کنید.پس با من در سایت آموزش آشپزی آپ کوک همراه باشید.
عدس را از ۲۴ ساعت قبل خیس کنید و آب آنرا عوض کنید. با اینکار شاید مقداری از املاح بیرون ریخته شود، ولی دیگر دل درد نخواهید گرفت و رنگ آنهم پس از پخت تیره نمیشود.
عدسها را با روغن و آب (یا آب مرغ یا گوشت اگر از قبل آماده دارید) بپزید. پس از پخت کامل عدسها پیاز داغ و رب گوجه و نمک و فلفل (و کمی در صورت تمایل ادویه گرام ماسالا یا هر نوع ادویه که میپسندید) اضافه کنید. قوام عدسی را خیلی شل و خیلی سفت نکنید.
آن را با لیمو ترش یا کمی سرکه و روغن زیتون آنرا سرو کنید. (اگر مقدار بسیار کمی پودر گلپر هم روی بریزید خوشمزه میشود.
مواد لازم
عدس به مقدار لازم
آب دولیوان
پوره گوجه هر چی بیشتر بهتر
رب گوجه دو ق غ
ادویه(نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر،کاری،پاپریکا،دارچین)
کره دلخواه
بریم نکات عدسی خوشمزه رو بخونیم⬇
راههای مختلفی برای خوش طعم کردن این غذا وجود داره اما، میتونید مقداری از آب را با آب مرغ جایگزین کنید یا از عصاره مرغ یا گوشت آماده استفاده کنید. البته این موضوع کاملا به سلیقه ای.
یکی از موادی که باعث میشه که کمتر به سراغ حبوبات بریم و از اضافه کردن اونا به برنامه غذایی چشمپوشی کنیم اینه که باعث ایجاد نفخ شکم میشه
برای از بین بردن نفخ عدس را به مدت 4 ساعت پیش از پخت در آب بخیسونید و چند بار آب اون و عوض کنید تا هم نفخ آن گرفته بشه و هم زمان پخت کاهش پیدا کنه
اگر عدسی شور شد، خیلی ساده میتونید یک عدد سیب زمینی متوسط را به اون اضاف کنید و در انتهای پخت اون و خارج کنید و بیرون بندازید؛
این کار باعث میشه شوری غذا گرفته بشه و مزه دلنشین یک غذای مقوی و بهتون نشون بده
امیدوارم دوست داشته باشید و لذت برده باشید
نوش جان