اگر دوست دارید خوشمزه ترین قیمه عمرتون رو درست کنید با من همراه باشید با طرز تهیه گام به گام خورشت قیمه مجلسی و خوشمزه.
ما در پست های قبلی باهم خورشت هویج،خورشت آلو اسفناج، خورشت کرفس و لوبیا پلو باهم درست کردیم و حالا این شما و خوشمزه ترین قیمه عمرتون.
خب بچه ها همتون یه پا آشپزید پس من نکته هارو بهتون میگم
بچه ها اول اینکه اگر میخواید قیمتون فوق العاده طعم خوبی بگیره از روغن دنبه استفاده کنید یا از خود دنبه یک تکه داخل قیمه بزارید وقت سرو از قابلمه بردارید
دوم اینکه وقتی قیمه جا میوفته و خاموش میکنید شعله رو ،روی قیمه مقداری دارچین بپاشید و مقداری زعفران بهمش اضاف کنید در قابلمه رو ببندید به مدت ده دقیقه بعد سرو کنید
سوم اینکه ادویه ی قیمه پودر پاپریکا،کاری،زردچوبه،نمک ،زعفران،دارچین،پودرهل هست ادویه ی دیگه ای اضاف نکنید
و نکته ی چهارم اینکه حتما مقداری لپه و رب باهم تفت بخورن که فوق العاده واسه بوی زحم لپه مفید هست
در آخر اینکه لیمو عمانی حتما نیم ساعت قبل از اینکه اضاف کنید به قابلمه در آبجووش قرار بدید تا تلخیش گرفته بشه
امیدوارم از نکات کلیدی استفاده ببرید
بوی مجالس میده این قیمه
لااایییککک یادتون نرهههاااا ممنونممم
🌸مواد لازم:
پیاز ۱ عدد
گوشت ۲۵۰ گرم
لپه نصف پیمانه
رب گوجه ۲ ق.غ
اب جوش ۴ پیمانه
لیمو عمانی ۳ عدد
زرد چوبه نصف ق.چ
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
زعفران دم کرده غلیظ ۲ ق.غ
گلاب ۱ ق.غ
دارچین نصف ق.چ
ابتدا پیاز رو تفت میدیم وقتی یه مقدار سبک شد بهش زدچوبه اضافه میکنم و یه کوچولو تفت میدیم.
گوشت خورد شده رو بهش اضافه میکنیم تازمانی که رنگ گوشتا عوض بشه تفت میدیم.
لپه رو که از قبل خیس کرده بودیم رو آب کش میکنیم و بهش اضافه میکنیم و دوباره تفت میدیم.
بعد رب رو اضافه میکنیم تفت میدیم تا رب رنگ باز کنه.
بعداز اینکه رب رنگ باز کرد اب جوش رو بهش اضافه میکنیم هم میزنیم.
لیمو عمانی هارو سوراخ میزنیم و داخلش میندازیم درشو میزارم، با حرارت متوسط رو به پائین و اجازه میدیم تا خورشت جا بیافته.
بعد از غلیظ شدن خورشت بهش نمک ، فلفل سیاه، زعفران دم کرده، دارچین و گلاب رو اضافه میکنیم.
درشو میزاریم با حرارت کم برای ۱۵ الی ۲۰ دقیقه اجازه میدیم تا خورشت مزه دار بشه.