همانطور که از نام گوجهفرنگی شکمپر پیداست، در این غذا قراره گوجهفرنگی رو پر از چیزهای خوشمزه کنیم. این نوع گوجهفرنگی شکمپر که میخواهیم بهتون یاد بدیم کمی با غذاهای دیگه فرق داره. میتونم ادعا کنم که این گوجهفرنگی شکمپر بهترین شکمپری هست که میتونید تهیه کنید.
طرز تهیه گوجهفرنگی شکمپر
اگر عاشق غذاهای پنیری با ترکیبات تازه هستید، این غذا مخصوص شماست.
مواد لازم:
4 عدد گوجهفرنگی
3/1 فنجان پنیر پارمسان
3/1 فنجان پودر سوخاری یا خرده نان دارای چاشنی
4/1 فنجان پیاز خرد شده
2 حبه سیر خرد شده
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق چایخوری برگ ریحان تازه
2 قاشق چایخوری جعفری
2 قاشق چایخوری پونه کوهی
4/1 قاشق چایخوری پودر فلفل تازه
2 قاشق غذاخوری پنیر موزارلا
دستور تهیه
- از قبل فر را با 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
- در یک ظرف متوسط، پنیر پارمسان، خردههای نان، پیاز، سیر، 2 قاشق غذاخوری روغن زیوتن، ریحان، جعفری، پونه کوهی، نمک و فلفل را باهم ترکیب کنید.
- تفاله گوجهفرنگیها را بردارید و داخل آنها را خالی کنید.
- موادی را که در بالا گفتیم خوب هم بزنید و داخل هر گوجهفرنگی را پر کنید. روی هر گوجهفرنگی را کمی روغن زیتون بریزید.
- در انتها روی گوجهفرنگی شکمپر پنیر موزارلا بریزید. سپس گوجهفرنگی شکمپر را به مدت 10 الی 12 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد.
نکته مهم: اگر گوجهفرنگی شکمپر را بیشتر از 12 دقیقه در فر بپزید، گوجهفرنگیها نرم خواهند شد.
از چه نوع گوجهفرنگی استفاده کنیم؟
هر نوع گوجهفرنگی گردی را میتوانیم برای تهیه گوجهفرنگی شکمپر استفاده کنیم. هر چقدر که گوجهفرنگی تازه باشد، طعم بهتری خواهد داشت. سعی کنید گوجهفرنگی را انتخاب کنید که گوشتی و گرد باشد و رنگ روشنی داشته باشد. گوجهفرنگیهای بزرگ هم برای پخت گوجهفرنگی شکمپر عالی هستند.
آیا میتوانیم گوجهفرنگی شکمپر را فریز کنیم
بله، هم میتوانید گوجهفرنگی شکمپر را بعد از آماده شدن داخل فریزر قرار دهید و هم میتوانید بعد از پخت در فریزر نگهداری کنید. فقط گوجهفرنگیها را در ظرف دربسته قرار دهید تا هوا داخل آن نرود. فریز کردن باعث تغییر طعم آن میشود، پیشنهاد ما این است بیشتر از چند روز گوجهفرنگی شکمپر را داخل فریزر قرار ندهید.
ترفندها
- اگر عاشق سیر هستید، میتوانید دو حبه سیر دیگر به این مواد اضافه کنید.
- بهتر است از پنیر رنده شده تازه استفاده کنید.
- بیشتر از 12 دقیقه گوجهفرنگیها را نپزید.
QUINOA STUFFED TOMATOES – yummymummykitchen
Tomates Farcies (Stuffed Tomatoes) – nytimes