دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کیک یزدی به روش قنادی

دوست داری طرز تهیه کیک یزدی به روش قنادی را یادبگیری؟ با من همراه باش با آموزش گام به گام طرز تهیه کیک یزدی به روش قنادی

طرز تهیه کیک یزدی به روش قنادی

مواد لازم کیک یزدی خونگی

ارد ۱ و نیم پیمانه

تخم مرغ ۳عدد

شکر ۳ چهارم پیمانه

روغن مایع ۱ دوم پیمانه + ۱ ق غ

ماست پر چرب ۱ دوم پیمانه+۱ ق غ

عسل ۱ ق غ

گلاب ۲ ق غ

هل ۱ ق چ

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه قویماق برای صبحانه

کنجد مقداری

طرز تهیه

اول شکر و تخم مرغ و هل را بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه

بعد روغن و گلاب رو اضافه کنید

بعد عسل و ماست رو اضافه کنید و هر دو دقیقه کمی دور گیری کنید تا بوی تخم نده کیکهاتون

بعد ارد و بیکینگ پودر رو از الک رد کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید

بعد تو قالب بریزید

️حتما قالب‌ها رو سه چهارم رو پر کنید اگر کم بریزید کیکها گنبدی نمیشه

این رو هم درست کن(کلیک کن):   ادویه قورمه سبزی

️فر رو حتما قبل از اینکه مواد رو اماده کنید گرم کنید️

بعد روی کیکها رو مثل فیلم با چاقو تو خط بندازید و حتما بعد از اینکه یه کیک رو خط انداختید چاقو رو تمیز کنید و بعد کنجد بپاشید.

برای فرهای مختلف

فر گازی:

۱۰ دقیقه اول دما ۲۲۰ درجه و بعد دما را روی ۱۸۰ درجه و به مدت ۱۰ دقیقه بزارید بپزه اواخر پخت گریل رو روشن کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سمنو شیرازی

فر برقی:

فر برقی ۷ دقیقه اول ۲۱۰ درجه بعد دما رو کم کنید و روی ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزه

برای توستر:

المنت بالا و پایین همزمان روشن باشه ۱۰ دقیقه اول دما رو ۲۲۰ درجه بعد دما رو کم کنید و روی ۱۸۰ درجه بزارید و ۱۰ دقیقه بپزه.و خوشمزگی،نوش جان،لایک و کامنت یادتون نره عزیزای دلم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *