اگر شما هم مثل من عاشق طعم کنجد باشید، باید حتماً طرز تهیه کیک کنجدی را یاد بگیرید. کنجد فواید زیادی را برای بدن دارد و طعم هر چیزی را تغییر میدهد. در این کیک میخواهیم کیک متفاوتی تهیه کنیم و هم از کنجد سفید استفاده کنیم و هم کنجد سیاه.
طرز تهیه کیک کنجدی
در طرز تهیه کیک کنجدی به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
- کره بدون نمک برای چرب کردن تابه
- 6 قاشق غذاخوری دانه کنجد (50 گرم) (سفید، سیاه یا مخلوطی از هر دو)
- 3/4 فنجان (150 گرم) به اضافه 1 قاشق چایخوری شکر ریزدانه
- 1 عدد تخممرغ بزرگ
- نصف فنجان شیر کامل (120 میلیلیتر)
- نصف فنجان تاهینی (120 میلیلیتر)
- 1/4 فنجان روغن گیاهی خنثی مانند روغن گیاهی کانولا یا روغن دانه انگور
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 3/4 قاشق چایخوری نمک کوشر
- 1 و 1/4 فنجان (160 گرم) آرد چند منظوره
- 1 و نیم قاشق چایخوری بکینگپودر
- 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
طرز تهیه
مراحل طرز تهیه کیک کنجدی بهصورت زیر است:
مرحله اول
فر را از قبل با دمای 350 درجه گرم کنید. یک قالب مستطیلی شکل را با کره چرب کنید و داخل قالب کاغذ روغنی پهن کنید.
مرحله دوم
وقتی کاغذ روغنی را قرار دادید، 3 قاشق غذاخوری دانه کنجد در انتهای تابه بپاشید.
مرحله سوم
در یک کاسه بزرگی، 3/4 فنجان (150 گرم) شکر و تخممرغ را هم بزنید (تقریباً یک دقیقه زمان برای این مرحله نیاز است). شیر، تاهینی، روغن، وانیل و نمک را اضافه کنید. مواد را آنقدر هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود. آرد، 2 قاشق غذاخوری از دانه کنجد، بکینگپودر و جوش شیرین را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله چهارم
خمیر را در قالب آماده شده بریزید و سطح کیک را با قاشق صاف کنید. بقیه یک قاشق چایخوری شکر و بقیه یک قاشق غذاخوری دانه کنجد را روی کیک بریزید.
مرحله پنجم
کیک را به مدت 40 تا 50 دقیقه بپزید یا منتظر بمانید تا کیک پف کند و سطح آن طلایی رنگ شود.
مرحله شش
بعد از اینکه کیک پخته شد، آن را روی توری سیمی بگذارید و 15 دقیقه منتظر بمانید تا کیک کاملاً سرد شود.
https://www.washingtonpost.com/food/2020/12/15/sesame-snacking-cake-recipe/