این کیک از کیکهای پرطرفدار کافیشاپیه . با هر میوه ای میتونین درستش کنین ولی سیب و آلبالو جزو پرطرفدارترینهاست. بهتون قول میدم که یه بار درستش کنین مشتری میشین.
مواد لازم:
تخم مرغ….۳ عدد
کره……۱۲۵ گرم
شکر …..۱ لیوان
بکینگ پودر…..۱/۵ ق. م.
وانیل شکری…..۱ ق. چ
آرد……۲ لیوان
دارچین …..۱ ق. م
سیب…..۲ عدد
مواد رویه
گردوی خرد شده…..نصف لیوان
آرد…..۳ چهارم لیوان
کره ….( سرد و مکعبی خرد شده ، ۴۰ گرم)
شکر….۳ ق.غ
دارچین….۲ ق. م
مواد رویی بدون گردو هم میشه ولی با گردو خوشمزه تر میشه
طرز تهیه:
کره که در دمای اتاق نرم شده و شکر را با همزن برقی تا وقتی بصورت خامه شود هم بزنید.
در حالیکه هم میزنید تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید.
مواد خشک الک شده را اضافه کرده هم بزنید و داخل قالب کمربندی ریخته صاف کنید.(کف قالب کاغذ روغنی بندازید)
سیب ها را شسته پوست بکنید و برش بزنید با مقداری دارچین و شکر میتونید آغشته کنید. (میتوانید ورقه ای و یا مکعبی خرد کنید). روی مایه کیک طوری که کمی داخل مایه کیک برود بچینید.
تهیه مواد رویه
کره سرد و تمام مواد را داخل ظرفی بریزید و درحالیکه با نوک انگشت هم میزنید خرد کنید . (گلوله گلوله شود و شکل خرده نان بگیرد)
ترکیب حاضر شده را روی کیک بپاشید و داخل فر ۱۸۰ درجه بپزید. حدود ۵۰ دقیقه.
(نکته: میتوانید با تست خلال دندان پخت آن را کنترل کنید اگر موقع فرو کردن خلال دندان تمیز خارج شود یعنی پخته است.)
قالب کمربندی سایز ۲۴ برای این کیک مناسبه.