طرز تهیه کیک کاسترد که از یک لایه کیک شیفون و یک لایه کاسترد تشکیل شده است، بسیار آسان است و بهراحتی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید. واقعاً اسم این کیک را باید سحرآمیز بنامند. مخلوط کاسترد از تخممرغ، شیر تبخیر شده، عصاره وانیل و شیر غلیظ شده تشکیل شده است. میتوانم اعتراف کنم که این کیک بهترین کیک برای مهمانیهای دوستانه و خانوادگی است.
طرز تهیه کیک کاسترد
در طرز تهیه کیک کاسترد سه لایه کیک نیاز داریم که به ترتیب به مواد لازم آن اشاره میکنیم:
مواد لازم
مواد لازم را به راحتی میتوانید تهیه کنید و در هر آشپزخانهای یافت میشود:
مواد لازم برای تهیه کارامل
- 4 قاشق غذاخوری شکر سفید
مواد لازم برای لایه کاسترد
- 6 عدد زرده تخممرغ (تخممرغها بزرگ باشند)
- 1 پاکت (300 میلیلیتر) شیر غلیظ شده شیرین
- 1 پاکت (345 میلیلیتر) شیر تبخیر شده
مواد لازم برای لایه کیک شیفون
- 3 عدد زرده تخممرغ (تخممرغها بزرگ باشند)
- 1/4 فنجان شکر
- 1/4 فنجان شیر
- 1/4 فنجان روغن کانولا
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل 1 فنجان آرد چند منظوره
- 1 و نیم قاشق چایخوری بکینگپودر
- نصف قاشق چایخوری نمک
- 3 عدد سفیده تخممرغ (تخممرغها بزرگ باشند)
- 1/4 فنجان شکر
- 1/4 قاشق چایخوری کرم تارتار
دستور تهیه
طرز تهیه کیک کاسترد شامل مراحل زیر است:
طرز تهیه کارامل کیک
- 4 قاشق غذاخوری شکر را به یک تابه گرد کیک 9 اینچی اضافه کنید. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید شکر به مایع تبدیل شود.
- تابه را کمی بچرخانید طوری که سطح داخلی تابه پر از این مایع شکر شود.
- وقتی مایع به رنگ کهربایی درآمد، زیر حرارت را خاموش کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.
- اجازه دهید کارامل سرد شود.
طرز تهیه لایه کاسترد
- فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه، به آرامی زرده تخممرغ، شیر غلیظ شده و شیر تبخیر شده را هم بزنید تا همه مواد مخلوط شوند.
- مواد را از صافی رد کنید و روی کارامل سفت شده در تابه بریزید و بقیه مواد را دور بریزید.
- تابه گرد را روی تابه لبهدار گرد بگذارید.
طرز تهیه کیک شیفون
- در یک کاسه، آرد، بکینگپودر و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
- در ظرف دیگری، زرده تخممرغ و شکر را اضافه کنید. با استفاده از یک همزن مواد را خوب هم بزنید تا رنگ آن روشن شود و ترکیب حاصله کمی کفدار شود.
- ترکیب آرد را به ترکیب زرده تخممرغ اضافه کنید و از همزن برای هم زدن استفاده کنید تا خمیر صاف و یکدستی بهدست آید. خمیر باید غلیظ باشد.
- در ظرف میکسر، سفیده تخممرغ و کرم تارتار را هم بزنید. وقتی مخلوط نرمی به دست آمد، به تدریج 1/4 فنحان شکر را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید.
- با استفاده از یک کاردک پلاستیکی، 1/3 سفیده تخممرغ هم زده شده را به خمیر اضافه کنید. مرنگ باقی مانده را طی دو مرحله به تدریج به خمیر اضافه کنید.
- در نهایت، خمیر را به آرامی روی کاسترد در تابه گرد بریزید و روی خمیر را صاف کنید. تابه بزرگتر را تا حدود 2 اینچ آب پر کنید. قرار است با این آب بخار درست کنیم.
- به آرامی این تابه (قالب) را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت 60 دقیقه بپزید. وسط کیک باید کاملاً پخته شده باشد. تابه گرد را از آب بردارید. این تابه را روی سیمی توری قرار دهید تا کاملاً سرد شود.
- لبههای کیک را به کمک چاقو ببرید. سپس یک بشقاب سرو لبهدار را آماده کنید و کیک را روی آن برگردانید.
https://www.womanscribbles.net/custard-cake/