دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کیک هویج

با من همراه باشید با طرز تهیه کیک هویج

مواد لازم:
آرد سفید قنادی: دولیوان دسته دار فرانسوی
تخم مرغ : 4 عدد تقریبا درشت
روغن مایع :سه چهارم لیوان
هویج رنده شده : یک لیوان(با رنده ریز)
سیب رنده شده : نصف لیوان(با رنده درشت)
گردوی خورد شده(دلبخواهی) : نصف لیوان
بیکینگ پودر : دو ق چ
وانیل : نصف ق چ
پودر دارچین : یک ق غ

👈ویدیو رو با صدا گوش بدین🥰

نکات مهم :
👈این کیک مایعات نداره و موادش کمی سفت میشه و مشکلی نداره
👈بهتره کیک های میوه ای رو تو قالب های شیفون دار و میان تهی درست کنید تا وسطش خمیر نشه
👈اگر گردو بریزید فوق العاده خوشمزه تر میشه🤤
👈آخرای کار زیاد هم نزنید وگرنه کم کم پف مواد میخوابه و کیک خمیر میشه
👈کیک رو تو دمای 175 درجه به مدت50 دقیقه بپذید و حتما نیم ساعت قبلش فر رو روشن کنید تا گرم بشه

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه خاگینه

همین😍
خیلی راحت و خوشمزه س این کیک حتما یبارم که شده امتحانش کن ببین چجوری عاشقش میشی👌🤤

کیک هویج و گردو🎂🥕یه کیک نرم با بافت عالی و بسیار خوشمزه 👌😋

آرد 2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 پیمانه
هویج رنده شده و آب گرفته 2 پیمانه
روغن 2/3 پیمانه
بیکینگ پودر 2 ق چ
وانیل 1/8ق چ
دارچین 1 ق چ
گردو خرد شده نصف پیمانه

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه دسر شارلوت

همه مواد دمای محیط باشن
فر رو روی دمای 180 درجه روشن میکنیم
آرد و دارچین و بیکینگ پودر رو سه بار الک میکنم

تخم مرغها رو با شکرو وانیل با دور تند همزن میزنیم تا حجیم و کرمرنگ و کشدار شه بعد روغن رو اضافه و یک دقیقه میزنیم هویج رو اضافه میکنیم و یه دقیقه دیگه میزنیم در آخر مخلوط آرد و بیکینگ پودر و دارچین رو در سه مرحله روی مواد الک میکنیم و با لیسک خوب مخلوط میکنیم گردوی خورد شده رو با یک ق چ آرد مخلوط و به مایه کیک اضافه میکنیم مواد رو تو قالب میان تهی که چرب و آردپاشی شده یا با روغن جداکنننده جرب کردیم میریزیم در فر با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت میپزیم

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه املت انار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *