تابستون که داره نفسای آخرشم میکشه و میوه های تابستونی هم دیگه آخراشه،پس تو این فرصت باقی مونده یه کیک هلو خوشمزه با بافت پوک درست کنید که تا سال دیگه تابستون مزه اش زیر زبونتون بمونه
مواد لازم :
۳تا تخم مرغ+۱ لیوان(دسته فرانسوی)+نوک ق وانیل با دور تند همزن ۵ دقیقه مخلوط میکنیم تا کرمی رنگ و کشدار بشه.
نصف لیوان روغن+۳/۴لیوان شیر اضافه و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
۲لیوان آرد+۱ ق ب.پ الک و به مواد اضافه و با دور کند همزن مخلوط میکنیم.
۲-۳هلو که کمی سفت هست رو با آرد مخلوط کنید.
قالب رو چرب کنید نصف مواد رو بریزید هلو ها رو بریزید و که مابقی مواد رو کاملا داخل قالب بریزید.
اگر تو قابلمه میذارید،یه ربع قبل قابلمه رو بذارید رو شعله پخش کن تا گرم بشه،داخلش سه پایه بذارید قالب رو بذارید با در بسته و دم کنی یک ساعت زمان لازم داره،تو فر با دمای ۱۶۰ بین ۴۰-۴۵ زمان میخواد ولی حتما در هر روشی بعد نیم ساعت چک کنید.
خدایی راحت تر از این نداشتیم،داشتیم؟؟؟